Lego so zabavne do starosti okoli 12 let. Po tem se spremenijo v majhne, ​​razburljive opeke, ki bolj prizadenejo več, kot bi jih morali, ko stopite na njih. No, restavracija na Filipinih se je odločila, da te tanke kroglice pretvori v mehke, blazine in super belo-burgerje.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Zanemarili vas bomo, da bomo do sedaj prišli do najzmogljivejšega burgerja! Griziran s česnom in BBQ omako in hrustljavo čebulo obroči, WILD STYLE je en hamburger z kick.

Objava, ki jo je delil Brick Burger (@brickburgerph)

Brick Burger, burger verige v Manili, prodaja burgerje, ki prihajajo v obliki in svetle barve (rdeča, rumena in črna) Lego opeke. Kot poroča Metro, so hamburgerji narejeni z avstralsko govedino in prihajajo s standardnimi hamburgerji: solata, paradižnik, kisla zelenjava in čebula. Vendar pa obstajajo nekateri, ki so v škampu in žaru s krompirčkom in krušnim čebulnim obročkom.

sliko

Neverjetne stvari

Ne samo, da so burgerji navdihnjeni z Legosom, ampak je tudi restavracija dekor. Obstajajo Lego stil stoli, Lego figurice na zaslonu vse okoli restavracije, in celo polno Lego sklopov na voljo za stranke, da igrajo, medtem ko čakajo na svoje naročila, da pridejo.

Po besedah ​​The Telegrapha je Jergs Correa leta 2016 odprl restavracijo, potem ko je uresničil svoje sanje o tem, da je imel kraj za hitro hrano, ki je poskrbel za ljubitelje Lego. Jergs, hvala, ker ste spremljali svoje sanje. Nismo mogli biti bolj veseli.