Verjetno je, da je potovanje v kinodvorano vključeno v škatlo ali vrečko s kurci. Ali pa jih morda raje obiščete v trgovini na poti na poti domov z dela. Ali pa se jih lahko samo skrivaj od sladkarije s tvojimi otroki. Ne glede na to, kako boste dobili popravilo, ni nobenega zanikanja kislega obliža Otroci so kislo-sladka zasvojenost, ki jo vsi vemo in ljubimo. In najnovejša odkritja o njih je, da internet postane nori.

Kot večina naključnih in razkrivanja, ki se razkrijejo v glavi, se ta odpre iz nitke Reddit, kjer je en uporabnik razdelil, da je oranžna (ali včasih zelena) “narezka” na embalaži dejansko sestavljena iz tonih drobnih Sour Patch Kids. Počakaj, kaj?!

Bodite pozorni:

sliko

imgur / reddit / Toms42

Yup, uporabnik Toms42 je prav. Ta drugačna nejasna meja na škatli in vreči je v resnici sestavljena iz več sto, če ne tisoč, tanjših drobnih Sour Patch Kids. Kot nas, ostali Reddit je bil v šoku. V samo nekaj dneh je delovno mesto prejelo skoraj 300 odgovorov in 18.000 upov. Najpomembnejši komentarji so vključevali vrsto “um = pahnjen” na “se počutim nerazdruženo / zmešano s tem.”

Isto tbh.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app danes.