Poletje je tu, in Starbucks ima veliko možnosti za vas, da se potisnete, medtem ko bivate na plavalki bazena, kot sta Serious Strawberry Frappuccino in Ultra Caramel Frappuccino.

Toda medtem ko so te pijače tako okusne, lahko tudi pakirajo na kalorije, kar v bistvu zlomi vsako prehrano, na kateri ste morda v tistem času. Vendar, če iščete pijačo, ki jo boste očistili s svojo keto dieto, veriga kavarn ima nekaj za vas.

“Pink Drink” je že nekaj časa priljubljen tajni meni, večinoma zaradi sladkega sladkarije, ki je podoben sladkariji in kako dobro izgleda na Instagramu. Pink Drink je remiksirana različica Strawberry Acai osvežilca, ki je narejena s kokosovim mlekom namesto vode, zaradi česar je Pink Drink slajši in bolj gladko.

Za vse keto ljubitelje tam, je zelo enostavno prilagoditi pijačo na vašo prehrano. Kot poroča PopSugar, da bi Pink Drink keto prijazno, je vse, kar morate storiti, je, da zaprosite barista, naj jo doseže s strastnim tangom čajem, brezsladnim sirupom in težkim ali lahkim krematorjem. Če želite rahlo sladko pijačo, lahko dodate tudi Splenda.

Ta kombinacija bo v skladu s keto smernicami z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov z veliko maščobami.

Sledite Delish na Instagramu.