Medtem ko se nikoli ne bi pogovarjali o svojih ljubljenih avokadah, težava, da bi se izognili jamam, je zagotovo nekaj, na kar bi lahko živeli brez. Medtem ko je Fresh Direct krutega našega upanja v tem preteklem aprilskem dnevu nesreče, je nekaj dobrih dejansko prišlo iz leta 2017, saj so besni avokadi zdaj resnični. Na žalost, ti še vedno niso tako preprosti, da bi se roke dotaknile.

Odrasli v Španiji so “koktajl avokado” rezultat nepolliniranega cvetja avokada. Rastejo na približno 3 cm v dolžino in izgledajo bolj kot majhne kumare kot običajni avokado. Okus naj bi bil gladek in kremast, kot so običajni avokado.

sliko
Dobro gospodinjstvo / Marks & Spencer

Zanimivo je, da je koža teh plodov tudi užitna. Torej, ne samo, da vam ni treba skrbeti za rezanje vaše roke, ko poskušate ven iz jame, so vsi ostali ostanki kože v vaši solati verjetno tako manj jarring. Sveti gral avos = najdeno.

Marks & Spencer, priljubljena veleblagovnica / veleblagovnica v Angliji, prodaja te dojenčke skozi december, zato, če se znajdete v U.K. čez praznike, imate srečo.

Marks & Spencer agronom Charlotte Curtis povedal Good Housekeeping U.K. avokado so super za prigrizek in kosilo škatle, saj jih je mogoče jedli celoto. Njen top vrh je prav v naši ulici, vendar priporoča, da jih globoko cvrtje (!!). V primeru, da potrebujete pomoč na tem oddelku, je ta cvrtnik na enem mestu, da si privoščite svoj prijenček doma.

Za zdaj so ti sanjski avokado oddaljeni od letala, vendar obstaja upanje. Ko smo nazadnje obsedeli nad zadetkom Marks & Spencer (otroški avokado), je trgovec Joe zadel manj kot eno leto kasneje. Prsti prečkajo ponovitev.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.