Hrana nakupovanje je lahko ogromen glavobol – še posebej, ko pride čas za check out. Od trenutka, ko vnesete ta avtomatska vrata in zgrabite voziček, dolarji znova začnejo dodajati. Čeprav ni skoraj tako slabo kot ček, ki ga dobite, medtem ko obedujete in jedo v restavraciji, so računi za supermarkete lahko drage. Ne glede na to, če vam je všeč hrana, všeč sploh, to so žrtve, ki jih boste naredili, da ne jedo instant ramen vsak večer.

Kot večina zasedenih ljudi so vikend dnevi najbolj priljubljeni za reševanje zapletene naloge nakupovanja hrane. Toda po novih raziskavah podjetja Ibotta, ki se ukvarjajo z trgovci na drobno, da bi ponudila denarna nadomestila, to storite vse narobe. Po vsej državi je vikend najprimernejši čas za vašo pot skozi vaš seznam živil.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Garancije vam lahko zagotovimo nazaj. Ne moremo jamčiti, ali jih lahko vse v hišo v enem potovanju ��. #MotivationMonday

Objava, ki jo delita Ibotta, Inc. (@ibottaapp)

Ampak, ne skrbi. Ibotta je tudi priporočil najboljše dni za nakupovanje, dokler ne padete.

Če ste na zalogi na vinu, razmislite o tem, kako si nabavite steklenice ob torkih. Lahko bi plačali za 4 odstotke manj.

Sredem so idealni za nakup kruha (to je 2 odstotka cenejše na dan grbavca) in piva, kar je približno 1 odstotek cenejše. Če ste ljubitelj prigrizkov, ob četrtkih odnesite v trgovino, da dobite malo manj kot 1 odstotek off številnih sladkih in slanih izdelkov. V petek lahko dobite pridelke in sladoled okrog 1 odstotka cenejši.

Čeprav ne boste videli ogromnih popustov na kraju samem ob odhodu, če kupujete vino in sladoled po stopnji, ki ga opravljamo, navdušite se, da se nekaj resnih računov dolla poveča s časom.

Sledite Delish na Instagramu.