Ali imate radi Trader Joe? Ali imate radi cvetača? Ali ljubiš cvetačo, ki je naveličana na majhne koščke riževke lil cvetača in nato delno začinjena in pakirana v zelo priročno zamrznjeno posodo, tako da lahko uživate v prej omenjenih drobnih lilovih cvetačkih kosih riževih kosov, kadarkoli želite?

Odlična novica! TJ je pravkar začel prodajati rdeče cvetače cvetača za samo 2,99 $. Obrok lahko najdete v zamrznjenih delih podjetja Trader Joe in le nekaj minut v mikrovalovni pečici, ki je pripravljen za uporabo.

Več o obroku, po njihovem opisu:

Začnemo s posteljo iz rdečega cvetača, polnjenega s sesekljanim sladkim krompirjem, rdečo čebulo in tofu. Nato dodamo čičerke, ki so bile kuhane in marinirane v oljčnem olju, nato pa začinjene s čilijem v prahu, česnom v prahu, origanom, soli in kuminu. In za končno končno dodajanje dodamo malo sambalnega oelek rdečega čilija paste, malo tamarske sojine omake in hladno, kremno tahini omako, da bi povezali vse okuse skupaj. Rezultat je potovanje skozi vrsto okusov in tekstur, kjer je vsak ugriz nova pustolovščina.

Imela si me v postelji.


sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Delish cookbook, barnesandnoble.com