Kot že veste – in bodisi ljubezen ali zaljubljen-Valentinovo je le nekaj dni stran. Če še niste vzeli čokolade (ali * vzdih * ogromnega medvedka), potem verjetno iščete darilo v zadnjem trenutku. V peklu, tudi če ste že kupili čokolado za smetišče, morate vse odpreti in priti do Pizza Hut.

To je zato, ker je želena piščanca v obliki srca končno nazaj v Kočo. Omejena izdaja pita je oblikovana v obliki srca (seveda) in je približno enaka velikosti kot standardna pizza srednje velikosti. Lahko se vrnete v srce tako, kot želite, zato bodite kreativni.

Slaba cena za $ 9.99, čeprav se cene lahko razlikujejo od shranjevanja do shranjevanja. Če se počutite bolj romantično, se lahko odločite za Valentine’s Bundle Pizza Hut, ki vključuje ljubico-dovey pizzo in vašo izbiro sladic za samo 13,99 $. Tematska hrana V-Day je na voljo le do 14. februarja, zato se lotite načrtovanja!

UPDATE: 13. februarja 2017 ob 5:40 uri.

Če se trudiš, da si dobiš roke na večerji v obliki srca za tvojo sladko, potem imamo neverjetne novice. Obstaja ena, a ne dve točki, ki vam bodo dali za vas in vašo življenje: Papa John in Buca di Beppo.

Če iščete pico, vendar raje Papa John’s, lahko še vedno sodelujete v ljubeznivem piteči. Za razliko od Pizza Hut je ta otrok prišel na tanko skorjo, jo spremlja piškotka in vas bo vrnil okoli 15 dolarjev z enim prelivom. Če imate večerjo za dve, lahko dobite tudi dva mEdium eno-topping Heart Pizza na tanki za $ 18.

Ampak to je Buca di Beppo, ki iztisne vse postaje. Italijanska veriga poleg pizze v obliki srca služi tudi v obliki lase v obliki srca. Tako je, vaš najljubši sirast testenin je zdaj še bolj ljubi. Bon appétit s svojim boom!

sliko
buca di beppo

Sledite Delish na Instagramu.