Vsakdo ljubi dober hamburger, zato, ko smo ugotovili, da je sobota 28. maja nacionalni dan hamburgerov, smo šli naravnost v družabne medije, da bi videli, kako praznujejo naša najljubša mesta burgerja. Lucky za vas smo našli nekaj odličnih ponudb za praznovanje naše najljubše mastne hrane. Ne glede na to, ali vam je všeč navaden, visoko obložen ali kapljati s topljenim sirom, tukaj je nekaj krajev za preverjanje.

Umami Burger

Ne samo, da boste dobro jedli s tem nakupom, boste prejeli eno brezplačno burgerno ponudbo, lahko pa tudi dobro spite z daritvijo vašega brezplačnega burgerja na obroke na Wheels America.

sliko

McDonalds

Ta priljubljena najhitrejša hrana se je začela prodajati s hamburgerji in zdaj praznujejo svoj prvotni najboljši prodajalec z zabavnimi regionalnimi promocijami. Za več podrobnosti si oglejte lokalno franšizno ali Mickey D twitter!

sliko

Steak n Shake

Morda ni brezplačno, ampak za hamburger s slanino, krompirčkom in stranjo, smo se pripravljeni dogovoriti za samo kupon.

sliko

TGI petek

Ljubimo tartufe, zato nismo presenečeni, da smo navdušeni nad tem nacionalnim dnevom hamburgerskega dneva, kjer dobite tartuf zložen burger (na sliki spodaj), stran in pijačo za samo 12 dolarjev!

sliko

Jack v škatli

Gotovina na svoj 2-za-1 burger posel s preverjanjem svoje Facebook stran ali Snapchat za kupon na 28.!

sliko

Sledite Delish na Instagramu.