Obstaja hack za točkovanje brez Krispy Kreme krofi – in ne, to ne vključuje brez sramotno spogledovanje z zaposlenimi, in to nima nič opraviti s tistimi “Hot Now” znaki govorice. Vse, kar morate storiti, da bi vlekel kozarsko krofno gratis, je prenesena aplikacija za člane Nagrade. Resno. Tako enostavno.

Samo pojdite v trgovino z aplikacijami, poiščite aplikacijo Krispy Kreme in jo naložite. Dejansko, če se počutite leni, vam bomo olajšali: tu je neposredna povezava do aplikacije za uporabnike Android in Apple fans. Boste morali registrirati kot član, vendar ko boste to storili, boste prejeli kupon za brezplačno krofno iz originalne glazure. In ob vašem rojstnem dnevu, bodo pripravili ante s še enim brezplačnim krofom, ki vam bo pomagal praznovati v resničnem slogu, ki ga povzroča koma, kot je nameraval vesolje. (Vsakič, ko boste uporabili aplikacijo, boste zaslužili točke, če želite kupiti stvari v eni od svojih trgovin, kar lahko prevede v … več brezplačnih krojev.)

krispy kreme doughnuts
Getty Images

Na žalost, freebie velja samo za klasično krofno verige, tako da ne boste mogli preizkusiti novega, samo tedenskega Lemon Glaze na hiši. Seveda, to vam ne bi smelo preprečiti, da bi poskušali. ��

Krispy Kreme

Krispy Kreme

Aplikacija je manj znana perk, ki je vsekakor vredna vašega radarja, še posebej, če uporabljate funkcijo »Hot Now« v aplikaciji, da dobite opozorilo, ko je Krispy Kreme, ki je najbližji tebi, služi ravno naravnost po kapljanju vode tekoči trak.

Vaše življenje nikoli ne bo enako. In tvoja pasica ne bo.

Sledite Delish naprej Instagram.