Samo za en dan in en dan, Walmart odda proste piškote. Popolnoma so brezplačni – ne potrebujete kupona, skrivne kode in ne, to ni superstorjeva različica Očiščenje (če poskušate hoditi z flatscreen brez plačila, boste preganjani, ljudje). Blagovna znamka gostuje na praznovanju epskega rojstnega dne, vendar se lahko udeležite, ali je to vaš pravi DOB ali preprosto vaš “unborn”.

Nenadoma
Disney / Giphy

Če obiščete katerikoli Walmart Supercenter v nedeljo, 12. marca, med poldneva in 4 ure, boste prejeli brezplačno čokoladno ali vanilsko kekso. Vsaka sladka vrsta bo na vrhu z belim maslom ali zrezanim ledom, v celoti pa blagovna znamka pričakuje približno 3 milijone prijetij po vsej državi.

Oglejte si to objavo v Instagramu

#valentinescupcakes #valentinesday #roses #buttercreamroses #cakedecorating #walmartcakes #walmartbakery

Post je delila Miranda George (@mirandageorgecakes)

Zdi se, da ta posel znaša eno skodelico na osebo, ampak hej, nič vas ne ustavi pri načrtovanju cestnega potovanja Walmart, ki je v 20-miljnem polmeru pod obrisom “nedeljske vožnje” udaril v vsako trgovino. (Čeprav je vredno omeniti, da se ne bodo dražile v rednih trgovinah – samo behemoth, vse-in-in-žita-preveč Supercenterji – zato upoštevajte to, ko preklopite vaš GPS na “več destinacij”.)

Ali pa bi lahko, veste, sprejeli eno brezplačno kekso in lupino iz 2,98 $ za 12-paket v pekarni. Sledi svojemu srcu.

Pojasnilo: Prejšnja različica zgodbe je navedla, da je Walmart dal oblačila za svoje obletnice. Družba je pojasnila, da se stranka dejansko vrže v praznovanje rojstnih dni vsakogar, ne glede na dan leta. Oprostite za kakršno koli zmedo.

Sledite Delish naprej Instagram.