Težko je, da ne vidite Cup of Noodles, ne da bi se nemudoma vrnili v dolge noči na kolidžu, da bi se v finščini zatekli v finale v sobi za domove, ali pa jih naredili po šoli, saj so edina stvar, ki bi jo lahko samozavestno prenesli v mikrovalovno pečico, ne da bi spalili hišo. V preteklih letih je vaša neba napredovala izven stenskih kozarcev slanih, instant ramen, vendar jih zaradi nekega razloga še vedno imam rad. Očitno Chrissy Teigen in njena hči, Luna, delita občutek.

Oglejte si to objavo v Instagramu

srčkan rezanci

Objava, ki jo delijo chrissy teigen (@chrissyteigen)

KUPITE NJEGOVO: Cute Noodles Onesie in Hat, 49 $; etsy.com

Teigen je dala to fotografijo Lune v Instagramu, ki je nosila pokal z rezanci, ki je označila post “cute rezanci”. Lahko rečemo, da se lahko Luna Legenda povleče skoraj vsaki obleki (vključno z avokado kopalom), vendar se je to zlasti nas spraševalo, kje lahko naročimo enega od lastnih.

Prizadevanja za iskanje različice za odrasle ni uspela, vendar smo ugotovili, kje lahko kupite nostalgičen videz majhnega v vašem življenju (z velikostjo 6 mesecev do 6T). Na voljo so na Etsyju preko BuzzBearStudio, lahko pa si tudi prikrijete ujemanje ramenskega klobuževca iz preje.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.