Že poznate, da so oblikovalci za vsakim HGTV showom nezanimivo nadarjeni, a ali veste, koliko je to domače okrasno znanje? VELIKO. To je tisto, kar naj bi Brothers Property, Chip in Jo in vse vaše druge priljubljene osebnosti, v skladu z E! Novice.

Jonathan in Drew Scott

Property Brothers je že več kot šest let v zraku in show je tako ljubljen, da je dobil šest različnih serij spinov. Tudi z dvema knjigama in neštetimi medijskimi nastopi pod svojimi orodnimi pasovi sta dvojčka vredna prijavljenih 5 do 10 milijonov dolarjev.

Hilary Farr in David Visentin

Oglejte si to objavo v Instagramu

To sezono smo imeli tako zabavno! Mogoče naš najboljši še! Upam, da vsi uživate v oddaji! Nastavi v ponedeljek zvečer ob 21:00 na @hgtv #LoveItorListit @hilary_farr

Post je delil David Visentin (@ davidvisentin1)

Vsa njihova razburjenja Všeč je ali seznam vsako leto poskuša 1,4 milijona gledalcev, čeprav ne približajo toliko glasov kot brata Scott, so vredni približno enako: 7 milijonov dolarjev.

Christina in Tarek El Moussa

Ni povedati, kaj se je razvezo zakonske zveze v Kaliforniji znižala na njihove bančne račune, toda E! Novice poročajo o neto vrednosti v višini 4 milijone dolarjev. Ves ta papir prihaja iz 87 epizod Flip ali Flop in knjiga knjigo.

Chip in Joanna Gaines

Oglejte si to objavo v Instagramu

Drugi #fixerupper razkrije danes za sezono pet! @hgtv # sezonska sezona 5

Objava, ki jo je delila Joanna Stevens Gaines (@joannagaines)

Kljub dejstvu, da Fixer zgoraj ima največjo gledanost na HGTV-u (4,3 milijona kompletov očesnih jabolk), neto vrednost Gainesovega duo znaša samo 5 milijonov dolarjev – nekaj milijonov pod osebnostmi Property Brothers in Všeč je ali seznam. Če bi bili stavna skupina, bi rekli, da se bo v naslednjih nekaj letih hitro povečeval.

Nicole Curtis

Oglejte si to objavo v Instagramu

To, moji prijatelji mami, je po strokovni laseh in ličenju (dobra ura nekoga, ki je usposobljen, da bi utrujene obraze izgledale sveže) – samo opomnik, da bi bili prijazni do sebe. Ta ni fotokopiran, ampak če bi šel tiskati, bi bilo. Danes, kot je ta, definitivno upoštevam, kako sem srečen za te trenutke razvajanja. Od leta 1994 se niso strmoglavili stranski pletenici – in potrebovali nekaj prepletanja roke. (Predstavljajte si, da potrebujem pritisk, da poskusite drugačen videz) @people #thefixx #nicolecurtis

Objava je delila Nicole Curtis (@detroitdesign)

Strokovnjak za prenovo je nedavno napovedal, da je njen hit show Rehab Addict se vrne po grdem skrbniškem bitju in družinski spori povzročajo prekinitev. To bo verjetno povečalo, kaj je vredno, kar je trenutno prijavljeno 5 milijonov dolarjev.

Sledite Delish na Instagramu.