Ko v Wizarding Worldju Harryja Potterja, jesti kot čarovniki. V tematskem parku, ki prevaja vse plašče, lahko dobite roke. In morda škatlica ali dva iz Bertie Bott’s Every Flavor Beans.

To poletje, Kalifornija Universal Studios Hollywood Harry Potter park je upping svojo HP desert igro s Butterbeer Ice Cream. Obiskovalci se lahko za kosilo in sladoled odpeljejo do treh metuljčkov ali se ustavijo z enim od vozičkov skozi Hogsmeade, da poberejo sladoled in desert za degustacijo krompirja.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Ker ne morete živeti samo na butterju �� @unistudios #butterbeericecream #universalstudioshollywood

Post delijo Cleverly Catheryn (@cleverlycathryn)

Medtem ko ima Universal Studios Orlando Butterbeer Soft Serve, je verzija zahodne obale sladoled iz trde embalaze, kot je vrsta, ki jo dobite v škatli. Pridružuje se že dolgi vrsti izdelkov z okusom Butterbeer, ki so na voljo v tematskem parku Southern California, vključno z rednim, zamrznjenim in vročim maslom, masleno kremo in maslom.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Butterbeer sladoled: to je stvar. Spravite nekaj v stožec ali jed iz Floreana Fortescuea v Diagon Alleyju na @universalorlando. Če se ne počutite kot Butterbeer mehko služijo, ne skrbite: Florean ima veliko drugih zanimivih okusov, vključno z Sticky Toffee Pudding, Granny Smith Apple, maslo iz jagode in arašide ter Earl Gray & Lavender. ••• Moj pregled: okusno, bogato in okusno točno kot zamrznjeno maslo. Mislim, da bi raje imela ta dekadenten okus po ledeni, zmešani teksturi svojega tekočega bratranca, čeprav! ������. . . #butterbeer #butterbeericecream #butterbeersoftserve #floreanfortescues #diagonalley #universalstudios #universalorlando #orlandofoodie #themeparkfoodie #uofood #harrypottercuisine #wizardingworldtreats #harrypotter #wizardingworldofharrypotter #muggletreats #leviosa #disneyblog #disneyblogger #thingstoeatinorlando #uoap #uo #theearcollectoreats #theearcollectorgoestouniversal #moremagiclessstress

Post delijo Carly, Magic Makin ‘Writer (@theearcollector) on

PREDNAROČITE ZDAJ Odlepite Cookbook, amazon.com