UPDATE: 15. avgust 2018 ob 3:07 uri.

Pred približno enim letom so prebivalci Philadelphie, Central Texas in South Texas najprej poskusili Chicken-fil-A’s Spicy Chick-n-Strips. Zdaj, Phoenix, AZ se zabavajo, z novim preizkusom, ki se začne 25. avgusta. Prvotne tri lokacije za testiranje lahko še vedno naročijo trakove.

Ognjevzdržni trakovi so na voljo v 3- in 4-delnih embalažah in so na voljo z vašo omako za potapljanje. Ta test bo določil, ali pridejo v menije po vsej državi, zato je za ljubezen do boga Phoenix, GO EAT CHICKEN!

ORIGINALNI POST: 17. oktober 2017

Chick-fil-A po prejetju številnih prošenj za izbiro spicierjev, preizkuša dva nova pokvarjena menija, med njimi: Spicy Chick-n-Strips in Grilled Spicy Chicken Deluxe Sandwich, ki se začnejo v izbranih mestih danes.

POVEZANI VIDEO:

Če želite preizkusiti pekočo Chick-n-Strips, boste morali iti v Philadelphia, Central Texas ali South Texas, medtem ko je Grilled Spicy Deluxe Chicken Sandwich mogoče najti le v Orlandu, St. Louis in Knoxville.

sliko

Chick-fil-A

“Od naših kupcev smo slišali, kako ljubijo naše trenutne ponudbe začinjene jedi, zato smo res navdušeni, da jim damo še bolj pikantne okusne možnosti, da uživajo,” je povedala Kanika Patrick, vodja razvoja menijev pri Chick-fil-A . “Upamo, da bodo naši gostje v testnih mestih poskusili z novimi pikantnimi čičkimi n-trakovi in ​​žgani piščali delikatni piščančji sendvič in nam sporočili, kaj mislijo – njihova povratna informacija nam bo pomagala ugotoviti, ali bomo uvedli nove obroke po vsej državi v prihodnosti.”

sliko

Chick-fil-A

Pikantni piščančji nožni trakovi so kot prvotna različica zarezana z začinjeno mešanico paprike, medtem ko je žgani piščanec Delicious Sandwich narejen s piščančji prsi na žaru, ki je mariniran v začinjenem začimbu in je služil z novo Cilantro Lime omako.

Ker je večja uveljavitev teh piščančjih predmetov odvisna od njihovega uspeha v testnih mestih, če živite v teh mestih, opravite svoje dolžnosti, tako da lahko ostali nas vsak dan poskusite z okusnimi jedmi.

Sledite Delish na Instagramu.

Prenesite aplikacijo Delish.