UPDATE: 30. avgusta 2018 ob 11:55.

Kraft Heinz je uradno napovedal prihod dveh novih viharjenih krem, ki se uresničijo sanje ljubiteljev sladkarij. Hershey’s Chocolate in okusni kremi z reeseom prihajajo v trgovino z živili v državi v oktobru. Izberite lokacije že nosijo 7-unč zabojnikov, ki bodo na drobno za $ 2,99- $ 3,99 a can.

V sporočilu za javnost, ki je najavil novice, nas je Kraft naredil drogov s prijaznim opomnikom o vseh stvareh, ki se ščiti s smetano, vključno s palačinami, vaflji, sladoledom in sadjem. V nesmrtnih besedah ​​Zelenega dne me zbudi, ko September konča tu je stepena smetana.

UPDATE: 18. julija 2018 ob 12:18 uri.

Ti slabi fantje uradno prizadenejo trgovine, poroča Munchies. Čeprav so jih le videli na Hy-Veesu na srednjem zahodu do danes, se pričakuje, da bodo razvaljali večino večjih trgovcev na drobno kmalu. GET TO IT, FAM.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Naslednja zaustavitev: moja usta. �� Na Hy-Veeju so našli nove Reese in Hershey-jeve kite!

Objava, ki jo je dala @ candyhunting

ORIGINALNA PRIČA: 27. junija 2018

Za ljubitelje sladkorja je stepena krema zelo pomembna. Prikažejo prigrizke, ki so že okusni – sladoled, pita, palačinke – v noro mojstrovine. Če se strinjate, boste želeli sedeti za to: govorice imajo, Hershey in Reese’s smetana kremo kmalu hitting police.

Zdaj ne vem, kaj smo storili, da si to zaslužimo, ampak glede na hrano Instagrammer Markie Devo, bodo 3. julija v juliju prihajale do vseh večjih trgovcev na drobno. Mi. Je. Freaking. Out.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Slišal sem, da je internetni prigrizek potreben prihranek, zato sem prišel na reševanje. Čudovit svet bičov bo kmalu obrnjen na glavo! Hershey izdaja mlečno čokolado in Reesejevo smetano tretji teden julija in bo na voljo pri vseh večjih trgovcih na drobno. Ti imajo seksi čas, napisan po njih. Kdo je pripravljen za te? Komentar #hersheys #reeses #newfood #junkfood #sexytime #chocolate #foodie #foodporn #foodreview #candy #snacks #nyats #foodofny #nyc #oreo #oreos #noms #yum #peanutbutter #macros #diet #cheatmeal #cheatsnack # crossfit #foodgasm # f52grams #iseesieats #itsgotsexytimewrittenallover

Objava, ki jo je dala Markie_devo (@markie_devo)

Predstavljajte si sladoledne sunde s svojimi običajnimi osumljenci, tj. Ogromnimi kroglicami sladoleda, oreškov, kosov piškotov, sadja, morda lepo maraschino češnje, vendar namesto dodajanja stiskanja rednega biča lahko dodate mlečno čokolado Hershey ali Reese v kremasto obrazec. Da plz.

Mnogi so se odločili, da bodo javno objavili svoje komentarje o delovnem mestu Instagrammerja. Eden ljubiteljev novega preliva je predlagal, da skočijo sveže sundae in jih obedajo neposredno v obraz,.

Zdaj je edina stvar, ki jo je treba storiti, potrpežljivo čakati z žlico v roki. Dosegli smo Hershey’s potrditi to neresnično novico, vendar še nismo slišali. Preverite, ali so na voljo posodobitve.

Sledite Delish na Instagramu.