UPDATE: 23. oktobra 2017 ob 1:11 uri.

Ali ste res mislili, da je na P.F. Chang bi bil enkraten dogovor? To je neumno. Azijska kuhinja restavracija ponuja strankam še eno priložnost, da denar na nekaterih brez suši v kateri koli od 200 restavracij po vsej ZDA.

Po promoviranju pogodbe lani in prodaji več kot 100.000 zvitkov suši, P.F. Chang’s promocijo vrne v letošnjem letu, gostje pa bodo lahko v restavraciji stopili v četrtek, 26. oktobra, da bi uživali v brezplačni količini začinjene tune zvitke ali California Roll brez potrebnega nakupa. Kupci, ki upajo, da bodo sprostili svoje brezplačne sushi zvitke, opozarjajo, da je na vrhu ponudbe dobra samo za en roll na osebo, velja tudi na lokacijah, ki sodelujejo, in ne vključuje restavracij na letališčih, Portoriku, na Havajih ali tistih ki so pravkar odprli svoja vrata v zadnjem mesecu.

ORIGINALNI POST: 24. oktobra 2016 ob 3:16 uri.

Že vemo, da ste obdani s P.F. Čangova slavna mongolska govedina, ker je ta sladka, lepljiva omaka tako zasvojena. In ta teden imate izgovor, da zadete verigo za vašo najljubšo jed – za denar na brezplačnem suši.

Celoten dan v rednih urah v četrtek, 27. oktobra bo restavracija služila brez suši na 211 lokacijah (brez letališč in postojank v Puerto Rico in na Havajih), ki gostom ponujajo brezplačen pikantni tun ali roll roll. Najboljši del je, da vam sploh ni treba kupiti ničesar, da bi odkupili posel. Vse kar morate storiti je, da omenite dogovor ali predstavite brezplačen oglas za suši roll na vašem telefonu.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Vse september dolgo, je #RiceGiving na P.F. Chang’s. Za vsak #Sushi roll naloži, skodelico riža bodo donirane tistim, ki jih potrebujejo, zahvaljujoč Feeding America in @think_rice. Pomagajte nam doseči cilj, da podarimo 200.000 kilogramov riža! # NationalRiceMonth

Objava, ki jo delijo P.F. Chang (@ pfchangs) naprej

Vendar pa morate vdreti in samo enkrat lahko uveljavite eno zvitko na osebo. Vendar ni nobene mejne vrednosti za tabelo. Torej, če bi želeli zaokrožiti deset vaših BFF-jev, da bi razdelili nekaj pikantnih tune in pol ducatov na mongolsko goveje meso (ali pa sta morda tempurski zeleni fižol?), Vas nihče ne ustavi.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.