Posodobljeno: 29. marec 2018 ob 11:21 uri EST

V redu je! Po tem, ko so ljudje zlekli za čipke z okusom z okusom Pringlesa z okusom Ramen, je blagovna znamka danes objavila, da se okus z omejeno izdajo vrne v Trgovino Dollar General spomladi. 5. aprila jih boste začeli gledati na policah, kjer jih boste prodajali poleti. Kot prej, je to General Dollar izključno, maloprodaja za $ 1.69 a can.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Našli so jih! #pringles #dollargeneral #ramen #ramenpringles

Objava, ki jo je delila Denise Neal (@derrnise)

Izvorna pošta: 6. julij 2017 ob 4:21 uri EST

Pozorni so vsi polnočni snackeri in ljubitelji junk hrane: Pringles in Nissin Top Ramen so slišali vaše molitve. Kot način za zadovoljitev tistih poznih nočnih poletnih hrepenenja je prišel kralj vseh prigrizkov.

Od julija naprej in samo za omejen čas sta se obe družbi združili, da bi sprostili Top Ramen Pringles z okusom piščanca, ki se prodajajo izključno pri vašem lokalnem dolarju.

Ti čipsi verjetno vas bodo poslali na potovanje po spominskem pasu. Danes vse, kar nas spominja na slave dni Kim Possible in scrunchies, je zelo cenjeno. In ko odprete škatlo, vas ta slani piščančji bujonski vonj pošlje neposredno nazaj v dneve, ko se pojeste z žetoni (in jih obračate na kačjega patka) na mamino kavč.

sliko

RAYNE ELLIS

Vsak čip je rahlo prašen z neon rumenim praškom, ki spominja na paket, ki dodaja okus našim najljubšim 99-centim rezancem. Ampak kozmetika čipa ni razlog, zakaj smo vsi jazzed up. To je nostalgična aroma.

Najprej smo si ogledali izdelek in vsi smo se strinjali, da je to okusno prigrizek, če ne morete dobiti dovolj klasičnega okusa Top Ramen. Čips okusno točno enako kot parna skleda trenutne juhe – tako, če vam ni všeč Top Ramen, se izogibajte. Ampak, če je to solznost znanih rezancev, ki vam ni všeč, Pringles vam ponuja vse okuse piščanca Top Ramen z 20 odstotki manj natrija.

sliko

Rayne Ellis

Čeprav na piščančji aromi ni preveč težka, je dovolj, da veste, da je tam. Eden od urednikov je opisal žetone kot degustacijo “točno kot piščančja juha”. Še en samo rekel “ja, to je to”, potem ko sem spoznal kolab. Toda vsi smo se strinjali, da je Pringles prijel okus.

Te posebne izdaje Pringles bodo namenjene za 1,50 $ in se prodajajo izključno v vašem lokalnem dolarju. Sedaj si prihranite, če ste kot obsedeni ramen, kot smo.

Sledite Delish na Instagramu.

Prenesi šaljivo app.