Začel je peči zaradi svojega očeta.

sliko

Getty Images

Paul je bil prvotno v kiparstvu, a ko je njegov oče, ki je bil tudi pekar, mu je prišel na pekarno,.

Nadaljeval je delo za nekatere najbolj prestižne hotele v Veliki Britaniji.

sliko

Getty Images

Od pekarne je Paul prevzel službo v hiši Cliveden (veste, da je Meghan Markle in njena mama ostala pred nočjo pred poroko), Chester Grosvenor in Dorchester.

On je svetovni strokovnjak za kruh.

sliko

Getty Images

Ta človek je vzel nekaj časa po tem, ko je njegov začetni divji britanski uspeh odšel na Ciper, Egipt in Jordan, da bi preučeval tehnike in znanosti po starih metodah peke kruha.

In napisal je sedem knjig o svojem strokovnem znanju.

KUPI ZDAJ Kako pecivo, 32 dolarjev; amazon.com

Paul se je nedavno razdelil s svojo ženo skoraj 20 let.

sliko

Getty Images

On in Alexandra Hollywood sta bila poročena leta 1998 in so skupaj imela najstniškega sina, vendar sta napovedala “z žalostjo” svojo odločitev, da se ločita novembra 2017.

Njihova izjava je dejala: “Naša pozornost še naprej ostaja sreča našega sina, zato bi morali medijem in javnostjo dovoliti zasebnost kot družino v tem zelo težkem času.”

Razdeli bi se enkrat prej.

sliko

CBS

Leta 2013 je Paul priznal, da ima afero s svojim kuharjem in kratkim časom ZDA. GBBO skupaj z gostiteljem Marcello Valladolid, zaradi česar sta ga in Alexandra razdelili. On je na koncu pozval afero “največjo napako [svojega] življenja” in se vrnil v svoj zakon.

On in Mary Berry sta bila najboljša televizijska sezona vseh časov.

sliko

Getty Images

OK, v redu, to ni a dejstvo, vendar so bili temeljni kamni Velik britanski show za šest let in svet ni ravno tako brez njih skupaj.

“Veliki britanski pekovski prizor” je še vedno njegova stvar.

sliko

Getty Images

Ne samo, da se je pojavil Velik ameriški show za pečenje leta 2017, vendar je ostala s prvotno oddajo po zamenjavi omrežij leta 2016. “V preteklih letih je bil ogromen del mojega življenja, prav tako pa nisem mogel obrniti hrbta,” je dejal pri čas. Istega dne sta Mary Berry in gostitelji Mel Giedroyc in Sue Perkins napovedala, da ne bodo storila enako. Sezono sedem je pokazal in Pru Leith in sodniki.

Osma sezona še ni premierna, ampak zveni pripravljen iti: “Za vse tiste, ki vem, da umirajo, da ugotovijo, kdaj Bake Off se bo vrnil, ne skrbi, kmalu bo! Dan še ni na voljo, vendar takoj, ko vem, da boste tudi vi, “je napisal na svojem blogu junija.

Leta 2014 je zaprl kruh imperij.

sliko

Getty Images

Podjetje Paul Hollywood Artisan Bread je bilo odprto leta 2007 in zaprto sedem let kasneje. “To je ogromen glavobol in velik problem, ker nisem bil dovolj,” je pojasnil zatem. Njegove televizijske zaveze so ga preprečile, da bi ga zadrževale.

Še vedno kuhanje novih receptov.

sliko

Getty Images

Paul še vedno deluje na obeh sladkih in slastnih stvari za svojo londonsko pekarno Knead. Pred kratkim je uvedel jagode in mascarpone rogljiček, ingverjevo hlebčo, korenčkovo torto in njegove “mamine ingverje” v meniju.