Mooveč kot Chick-fil-A, je svet krepitve krav samo malo večji. Od ponedeljka, 10. julija, se je Domino pridružil zelo kratkem seznamu podjetij, ki so se zahvalili štirinožnim stvarmom, ki so pomagali zgraditi celovite prehrambene imperije.

Samo en teden, (do 16. julija) Domino ponuja pol-off vsakega pizza s ceno po menjavi, ko naročite preko ene od svojih številnih digitalnih naročil. Za večino podjetij za dostavo pice, to pomeni le naročanje na spletni strani blagovne znamke ali preko aplikacije. Ampak s Domino’s, to pomeni, da lahko naročite uporabo Facebook Messenger, s pošiljanjem sporočil, tweeting, uporabo pametne ure in celo pošiljanjem pizza emojis.

Značilne nizke cene predstavljajo srednje pivo z eno vrsto (5,49 dolarja), skoraj tako poceni kot Starbucks Frappuccino. Od približno $ 6 do $ 9, so vsi posli nesporno vredni. Konec koncev, velike pizze specialnost običajno gredo za približno 17 $ in so samo 8,50 $ ta teden.

Zakaj se je nova nenadoma odkrila ljubezen do krav? Po sporočilu za javnost ni bilo. Ne morete imeti sirove pice brez sira.

“V Dominu smo veliki oboževalci krav in mlečnih kmetov,” je pojasnil portparol Domina. “Brez njih ne bi mogli ponuditi vseh sirov od mozzarella do parmezana, feta do provolona, ​​ameriškega v Asiago da z ljubeznijo obdržimo pizze vsak dan in dan. “

Ugotovili smo, da so krave kul, vendar smo tu samo za poceni pico.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.