Poleg neveste in oblečen pogled na ženin obraz, ko vidi, kako hodi po hodniku, je najboljša stvar pri poroki torta. Glede na spektakularno, osemstopenjsko torto Will in Katea v letu 2011, smo preveč navdušeni, da vidimo, kaj je izbral Pippa. Medtem ko fotografije še niso bile objavljene, tukaj je vse, kar vemo o kraljevskih sladicah doslej.

Cake

Pippa in Kate sta oba tradicionalna z večplastnimi sadnimi pecivi. Različica Pippe je bila sestavljena iz štirih slojev in prevlečena z belim ledom, v poročilu Nedelja Express in The Telegraph. Odprt je bil pri zgodnjem popoldanskem sprejemu para. Na drugem srečanju, ki je potekalo tisti večer, so bili domnevno vroči postrvi za postrv, glavno jagnjetino in škotsko tematsko puding.

Will in Kate sta skupaj z eno, a ne dve kolači na svoji poroki leta 2011: krasen večplastni sadni kolač in torto iz čokolade. Sadna torta je bila prekrita s smetano, belim ledom in užitnim cvetjem. Kot da to ni bilo dovolj, je bil na recepciji služil še en sladek – triko sladoleda Berkshire med, sladoledno šuško in čokoladni parfait, glede na večerjo.

Pekari

Po E! Novice, Pippa in njen novi mož James Matthews so izbrali sodobne torte Domino Purchas iz Londona za izdelavo svoje poročne torte, čeprav to ni bilo potrjeno že od razkošne slovesnosti v soboto.

Čokoladna torta je prinesla zahtevo Princa Williama in je bila izdelana s pomočjo recepta Royal Family s podjetjem McVitie’s Cake Company. Podjetje za pekovsko blago iz U.K. je naredilo več kraljevske družinske poroke in krstne torte iz leta 1893, ko se je kralj George V (nato princ George, vojvoda York) poročil z kraljico Mary (nato Princesa Victoria Mary).

Chocolatier Barry Colenso je povedal Hello Magazine, da je njegova ekipa delala na projektu 29 dni, in dejala, da so bele cvetove cake vsakič potrebovali šest ur, da bi jih naredili ročno. Proizvajalec torte Fiona Cairns je naredila osemstopenjsko sadno torto, ki je vsebovala orehe, rozine, češnje in limone.

sliko
Will in Kateova mojstrovina za leto 2011.
Revija Hello

Sledite Delish na Instagramu.