Walmart vam morda poskuša nekaj povedati o vaših kuhinjskih aparatih: Nekako so neumne. Veliki trgovec na drobno ima nekaj zamenjav na prodaj, in vsi imajo eno skupno stvar. Resnično so pametni.

Zdaj ima Walmart dve različni WiFi-omogočeni počasni kuhalniki in Ninja Intelli-Sense mešalnik v prodaji. Kupite jih vse, in tvoje mesto bo kot Disneyjeva Smart House oživiti.

sliko

Walmart

KUPI ZDAJ Black + Decker WiFi Enabled 6-Quart Slow Cooker, 50 $; walmart

Če je vaše počasno kuhanega blaga običajno življenje stranke, se odločite za štedilnik Black + Decker 6-Quart. Podstavek je opremljen s sponkami, ki zaskočijo desno na pokrov – kar pomeni, da lahko celotno stvar vrgnete na tla avtomobila, medtem ko potujete, namesto da ga vlečete kot otroka za celotno vožnjo. Ko registrirate počasno kuhališče prek aplikacije Black + Decker, ga lahko kadar koli upravljate prek WiFi. Toda najboljši del: Walmart je vrnil ceno na samo 50 dolarjev.

sliko

Walmart

KUPI ZDAJ Crock-Pot 6-Quart iz nerjavečega jekla Smart Slow Cooker, 77 $; walmart

Različica Crock-Pota je večja od iste, vendar boste plačali še nekaj več za prepoznavanje imena: $ 77, nižja od $ 104. Kuhalnik s 6-kvarti deluje brez povezave, vendar lahko nastavite čas kuhanja in spremenite temperaturo od koder koli, dokler ste povezani s WiFi.

sliko

Walmart

KUPI ZDAJ Ninja Intelli-Sense Kitchen System, 179 $; walmart

Ninja Intelli-Sense Kitchen System se ne povezuje z internetom, vendar je tehnologija še vedno precej genialna. Na voljo je s štirimi glavnimi deli: osnovo, mešalnikom v polni velikosti, skodelico mini blenderja in posodo za predelovalce hrane. Ko jih zaskočite v pametno bazo, se priponka samodejno prepozna, zaslon na dotik pa se zapolni s predhodno nastavljenimi možnostmi mešanja. Trenutno je Walmart povrnil ceno od $ 249 do $ 179.

Sledite Delish naprej Instagram.