Če porabite nekaj ur, ko želite izbrati, katero barvo KitchenAid lahko dobite, so vaše veščine odločanja namenjene za nekaj ostrenja. Našli smo prenosni žar, ki prihaja v skoraj vsaki barvi mavrice, zato se lahko uradno pozdravite z dolgočasnim črnim aparatom, ki zbira prah v svoji garaži.

sliko

Parker Feierbach

Weber Q1200 Liquid Propane Grill tehta manj kot 30 kilogramov in je namenjen, da ga vzamete s seboj: prinesite ga na roštilj v hiši vaše družine, na plaži ali na prtljažnih vratih. Ima 189 kvadratnih centimetrov kuhališča – in 4,7-zvezda na Amazon. Lastniki ga pohvalijo, ker so kompaktni, enostavni za prevoz in dolgotrajni.

sliko

Weber

KUPI ZDAJ Weber Q1200 Liquid Propane Grill, $ 199, amazon.com

Gorilnik gorilnika iz nerjavečega jekla proizvede 8500 BTU na uro, segrevanje 1 “v zrezkih v približno štirih minutah na stran. Ima vgrajen termometer pokrova, zložljive stranske mize in odstranljiv ulov. enostavno in ima nastavljivo številko za nadzor opeklin. Če to vse to ne pomeni ničesar, pazite na to: na voljo je v toliko zabavnih barvah: rdeča, oranžna, zelena, fuksija, modra, vijolična.

sliko

Weber

KUPI ZDAJ Weber Q1200 Liquid Propane Grill, $ 199, amazon.com

Prenosni žar lahko najdete na spletni strani Weber ali Amazon (na voljo je na Prime!) Za manj kot 200 USD. Ko ste pripravljeni razbiti klešče, si oglejte naše najboljše recepte za pečenje na žaru – vse leto vas bodo hranili.

Sledite Delish naprej Instagram.