V peklu ni hroščev, kot so oboževalci hitre hrane, ko se njihovi najljubši elementi menijev prekinejo. Zadeva v tem: navijači McDonald’s, ki se spopadajo in izgovarjajo svojo nesmrtno ljubezen do neznanega McRiba. In zdaj je Wendy’s v križišču divjanja, potem ko je veriga tiho odrezala začinjene piščančje nuggets iz svojega menija na nacionalni ravni.

Kot lahko pričakujete, slani komentar na Twitter je bil nič manj kot ostro hrošč. Medtem ko nekateri predani Wendyjevim strankam grozijo, da bojkotirajo blagovno znamko v celoti, drugi pa preprosto navajajo svoje razočaranje in razočaranje pri hitro-hrani neutrudno izbiro. Preverite:

Včeraj je Food Beast nekaj kopal v čudno situacijo, a je le dobil nejasen odgovor – sans podrobnosti o tem, katera mesta, če sploh, še vedno služijo ognjenim nuggs – od predstavnika blagovne znamke:

“Wendy’s Spicy Chicken Nuggets so na voljo v izbranih mestih po vsej državi, tradicionalni Chicken Nuggets pa so še vedno na voljo v vseh Wendyjevih restavracijah. Stranke, ki so ljubitelji Spicy Chicken Nuggets, se lahko odločijo za našo pijačo piščančji sendvič.Wendy je prav tako nedavno dodal Asiago Ranch Piščančji klub, ki ga lahko naročite na žaru, začinjenem ali domačem slogu.

Žal mi je, Wendy, vendar nismo prepričani, da ga boš zmanjšal.

Sledite Delish naprej Instagram.