Nekateri ljudje pravijo, da se v januarju nič dobrega ne zgodi. Počitnice so končane; država je hladna, mulja, siva nered; in šest mesecev je dober, dokler se ne odpravite na sanjsko poletno počitnico, ki ste jo načrtovali.

Williams-Sonoma se zavzema za razliko: kuhinjska veriga je najavila mega prodajo na nekaterih svojih najbolj iskanih izdelkov in se bo začela ta vikend. Tukaj lahko pričakujete …

Kuhinjska posoda bo poceni.

sliko

Williams-Sonoma

Oddelek za kuhinjske pripomočke spletnega mesta Williams-Sonoma je črna luknja super, in vse, kar je v njej 20 odstotkov popusta nad MLK vikendom. V poskusu, da bi bili koristni, so oblikovalci organizirali izdelke na več deset delov, ki jih lahko kupujete po vrsti, materialu in blagovni znamki. Vsa velika imena (All-Clad, Staub, Calphalon, Lodge) in trendi trenutka (bakrene posode, emajlirane litine, tlačne kuhalne plošče).

KUPITE ZDAJ: 6 Quart Instant Pot, $ 120; williams-sonoma.com

Odkrili boste brezplačni način za zatiranje čebule.

sliko

Williams-Sonoma

Cene na helikopterjih Williams-Sonoma bodo vlečene zmanjšal za 30 odstotkov. V trgovini so trije: za mini dicer boste morali plačati le 14 dolarjev, kar je kot nalašč za nadležno dišeče česen in šalotke. Medij lahko nosi čebulo in zbere sesekljane koščke v pokritem predelu. Potem je tu velika kahuna, ki je vredna vseh 56 $, ki jo boste plačali (nižja od 80 $), saj lahko skoraj zamenja vaš nožni set.

KUPITE ZDAJ: Williams-Sonoma Multi Chopper, $ 56; williams-sonoma.com

Japonski nožni seti bodo končno dostopni.

sliko

Williams-Sonoma

Boste našli nože iz Shun, enega izmed najdražjih in cenjenih znamk iz Japonske, do 60 odstotkov popusta. To je toliko umetniško delo, kot so kuhinjsko orodje. Če se vam zdi kuhar, razmislite o splurganju.

KUPITE ZDAJ: Shun Classic Western Chef’s Knife, $ 140; williams-sonoma.com

Le Creuset naredi večerno posodo (kaj ?!), in tudi v prodaji.

sliko

Williams-Sonoma

Litijska družba litega železa ni vse nizozemske peči. Lahko dobite enak krasen, emajliran videz na solatnih in večernih ploščah, žitnih in testeninih skodelicah, vrčkov in poslužkih. Ta vikend je vse 20 odstotkov popusta. Williams-Sonoma prodaja jedi Le Creuset v 10 priljubljenih barvah, posamično in v kompletu.

KUPITE ZDAJ: Le Creuset 16-Piece Place Setting, 210 $; williams-sonoma.com

Največji začetni kuhalnik bo skoraj polovico.

sliko
Williams-Sonoma

Če ste nedavno poročali o poročnem registru, boste prepoznali All-Clad. Blagovna znamka predstavlja vrste loncev in ponev, ki jih želite obdržati že desetletja. Set iz nerjavečega jekla, ki vsebuje 10 delov, običajno znaša 1300 dolarjev, vendar se bo 15. januarja Williams-Sonoma potegnil za samo 700 dolarjev.

KUPITE ZDAJ: All-Clad d5 iz nerjavečega jekla 10-delni kuhinjski set, 800 dolarjev; williams-sonoma.com

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.