Če ste navdušeni Chipotle-goer, potem verjetno imate redno naročilo. V meniju sploh ni treba pogledati – samo gledate naprej in recite svojo izbiro riža, fižol (ne hvala), beljakovin in tako naprej. Lahko se odločite za strah od svoje ljubljene posode za posodo po poslušanju najnovejših predmetov v meniju, ki prihajajo iz Chipotle NEXT Kitchen, blagovne testne kuhinje v NYC, na Foodbeast.

Avo-navdušenci, boste morda želeli sedeti za to. Glej, avokado tostado – v bistvu avokado toast s Chipotle twist, tako da se uresniči sanje.

Oglejte si to objavo v Instagramu

“Ne vem, to je samo … zelena” ����♂️ # avocadotostada #chipotle #chipotlenext #chipotlenextkitchen #whatsnext #pravilno #asrealasitgets ��

Objava, ki jo je delil Tim Wildin (@timtimnyc)

Foodbeast poskušal prigrizek, ki je veljal za najbolj čudovito ponudbo novih postavk v meniju. Foodbeast pravi: “Seveda veste, da je guacamol vedno ekstra, vendar v tem primeru je res EXTRA, v koruzni tortiliji je bila tako dobro obogatena, da sem jo lahko držala navpično in nobenega preliva ni premaknil . ” Kakšen pregled. Ne slinim, ti si.

Per ZDA DANES, “hrustljava, koruzna tortilja se ocvrsti in nato obleče z gumamolom in raznimi salsami, solati in sirom”. Tostada stane 3,15 $ in ima 380 kalorij. Očitno je ta ocvrt avokado zdravljenje usmerjeno na tisočletje “, ki uživajo zdravo snacking poldnevu.” Zdi se zdi, da je tukaj malo prostora, vendar večina od nas verjetno ne šteje, da zdravilna hrana Chipotle začne s.

Oglejte si to objavo v Instagramu

��Preverite Chipotle Next Kitchen�� Nove postavke za testiranje čipotlov: quesadilla, nachos, tostada in mehiški čokoladni mlečni stres!

Objava, ki jo delijo @ ifoodbites

Poleg avokado tostada ima Chipotle NEXT še nekaj drugih eksperimentalnih menijskih ponudb, na ZDA DANES. Quesadilla (ki jo že več let naročim) je hrustljava tortilja s topljenim sirom in mesom, fajitasom ali sofritami. Nachos so koruzni tortiljski čipi, ki so na vrhu in so izbrani iz fižola, salsasa in zelene solate. Obstaja tudi solata pomladi z avokado citrus vinaigrette.

Chipotle NEXT ponuja tudi zamrznjene Paloma Margaritas, ki morajo po mojem mnenju iziti iz testne kuhinje. Tacos in tekila? Očitno množica, ki uživa.

Upajmo, da je to samo vprašanje časa, preden se vaš vir napolni z avokado tostadas – kar pomeni, da je Chipotle začel ponujati prijeten prigrizek na vseh lokacijah.

sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Delish Cookbook, indigo.ca