Ko je ustanovitelj restavracijske verige s sedežem v Koloradu, Smashburger, nam je povedal, da je skrivnost boljšega hamburgerja, da bi zmešali patty, medtem ko je kuhanje, smo imenovali BS. To je v nasprotju z vsem, kar veste, da je res, in vas opominja na tega pijanega moškega, ki je ob žetvi na žaru v četrtem julijskem zabavi – saj veste, tisti, ki občasno pije pivo na hamburgerje, medtem ko jih pritisnete na rešetke, ostali ste z obilico jedi.

Kljub temu obstaja ključna razlika med tem burgerjem in skrbnim, natančnim pomanjkanjem ustanovitelja verige, Tom Ryan, zagovarja in ker hamburger veriga raste s stopnjo okoli 60 do 70 trgovin na leto in ne kaže znakov da smo se ustavili, smo se odločili podrobneje preučiti, kakšna je goveja blagovna znamka, in kaj lahko storite, da bi vsakič bolje naredili burgerja.

Smashburgers

Smashburger / Facebook

Nikoli ne kupujte vnaprej oblikovanih patties.

Ryan priporoča, da preskočite zamrzovalnik in pojdite naravnost v mesar, da kupite goveje meso. Običajno ni šel skozi tako močan postopek mletja, kot predpakiran material, ki daje Patty bolj zrezek, podobno teksturo in okus, še posebej, če greste za 80-odstotno pusto mešanico.

“To je, kot da imaš čudovit del čičerke v New Yorku in ga potisnete skozi vrata zaslona, ​​da ga strgate z zaslona in jo služite,” pojasnjuje Ryan. “Še vedno je enaka sira, toda ne okusi isto.”

Joey Fatone Eats a Burger

Bryan Steffy

Oblikujte svoje hamburgerje v mesne kroglice, ne pač.

Nežno oblikovanje govejega mesa v ohlapne mesne kroglice naredi za bolj razkošno, juicer burger na splošno.

“Stisnejša je burgerna pastica, več časa je za kuhanje in čisto odkrito, ko se notranjost kuhata, zunaj je prekajena in izrezana”, pravi Ryan. “Zato bi lahko imeli to zelo premočno goveje meso, ampak ker moraš kuhati živega sranja iz nje, da bi to naredil na notranji strani, še vedno ne okusno.”

Tori Spelling Makes Burgers

Jerod Harris

Smash That Patty Right Away.

Smashburger uporablja patentirano orodje za razbijanje burgerja, ki ga pritisnete na kovinsko kovino, 10 sekund, da dobite obliko podpisa burgerja. Lahko bi storili enako z lopatico, vendar ključ, razen razbija burgerja na maslu ali v podtalni ponvi, tako da meso ne zdrsne skozi grill rešetke – je takoj raztrgati, in samo tokrat.

“Trije stvari se dogajajo, ko to storim, iz kemije hrane in fizike: Prvič, ustvarjam slastno maslo in karamelizirano goveje meso, ki dodaja ogromno količino okusa,” pojasnjuje Ryan. “Drugič, ustvarjam lupino, ki ima ohlapno zapakirano patty skupaj, tako da se ne zlomi, ko ga zavrtem. Tretjič, ta plast je kot pregrada, saj ohranja sokove, ki se pripravljajo namesto ven.”

Karkoli počnete, ne smete ponovno razbiti po tem. Napravili boste sokove, skačali hamburger na status hokejske luknje.

Tori Spelling Smashes a Burger

Jerod Harris

Naredite to preden se spustite.

Ko razbijete drobtinec, bo ta sloj na karanteni pritrjen na vročo posodo, zato morate tanko lopatico uporabiti, da jo strgate, preden zavrtite.

“Karamelizirani del imenujemo mesni sladkariji,” pravi Ryan. To je najbolj okusen del hamburgerja, zato Smashburger uporablja posebne lopatice, ki so obogatene dvakrat na dan, da se zagotovi čistost.

Ko začnete videti veliko mehurčkov – tako kot bi naredili palačinke – čas je, da preklopite. Držite lopatico pod kotom 45 stopinj in ga potegnite le malo, da odstranite pastir iz ponve ali greznice.

Smashburger

Smashburger / Facebook

Get Cheesy With It.

Ko je burger pripravljen, so vaši prelivi enako pomembni. Odpustite se iz standardne ameriške rezine in poskusite z različnimi siri. Smashburger je poskusil nešteto sirov za svoj prvotni hamburger, ki se je končno naselil na Američana, ki je bil izdelan s 5-odstotnim modrim siram.

“To je tisto, kar imenujemo” pod-prag “, kar pomeni, da če sovražite modri sir, nikoli ne boste vedeli, da je tam,” pravi Ryan. “V ameriškem siru poudarjata okuse s cvetjem in cheddarjem, ki ji dajejo smetano teksturo.”

Poskusite mešati različne vrste sira ali posujte malo modro na rezino cheddarja – najti mešanico, ki vam najbolj ustreza.

Sledite Delish na Instagramu.