Ker vreme postane hladno v večini Združenih držav Amerike, prihranek milosti je, da je čas za vročo čokolado z marmelade in stepeno smetano. Toda ta preprost užitek bi lahko bil v nevarnosti letos, Washington Post poroča, ker na poti stoji pomanjkljiva smetana.

Proizvajalci so opozorili, da je pomanjkanje dušikovega oksida, plina v vrezani smetani v konzervah, ki ohranja vse puhasto. To je zato, ker je avgusta avgusta v nesreči v kemični tovarni na Floridi prišlo do nesreče, ki je imelo veliko resnejše posledice kot pomanjkanje smetane. Dva tankerja s tankerjem in tanker z dušikovim oksidom sta eksplodirala, pri čemer je eden delavec ubil v bližini nakladalnega zaliva.

Proizvajalec dušikovega oksida, Airgas, prav tako dobavlja medicinske stranke in postanejo prednost po nesreči. Družba pravi, da se bo januarja vrnila na normalno raven, vendar to ostane na težkem mestu. Do takrat so veleblagovnice po vsej državi postavile znake, ki opozarjajo stranke, da bo v pločevinkah, ki so v pločevinkah, lahko težko najti počitniško sezono.

Predstavnik konference Conagra Brands, zaradi česar je Reddi-Whip povedal Chicago Tribune da je proizvod na zalogi, vendar je lahko omejen, zlasti med počitnicami. “Zdaj je v trgovinah, vendar ljudi spodbujamo k zgodnjemu odkupu,” je dejal Lanie Friedman. “Med počitnicami bodo ljudje na tipičnih ravneh kupovali pomanjkanje.”

Seveda, lahko samo bičaš svojo kremo doma. Toda nekaj je v zvezi s konzervirano smetano kremo, ki je pravzaprav klasična, da ne omenjam, da jo jedo neposredno iz pločevinke, medtem ko stojim pred hladilnikom – to pa ne bo enako. Torej, če ste tisti, ki piti na vašo počitniško večerjo letos, se prepričajte, da se zaloge vnaprej.

Sledite Delish na Instagramu.