Če je pol – ok, tri četrtine – privlačnost tekmovanja v maratonu je priložnost za karbonsko obremenitev vnaprej, vas čakajo čakalci. Saucony vsako leto oblikuje par čevljev po meri za maraton Boston, izdaja 2018 pa je namenjena Dunkin ‘Donuts.

To je primerna kombinacija, saj je sedež jedilnice za zajtrk v glavnem mestu Massachusettsa in da je aplikacijska aplikacija Strava ugotovila, da je “kava” v preteklem letu najbolj omenjena hrana, navedena v aplikaciji. (Podobno so krofi prišli v številko 6.)

Dunkin' Donuts x Saucony Sneakers

Saucony

Črne in bele superge imajo Dunkin’-meets-Homer-Simpson vibe, z roza-kremplji krofi na petah in posipati poškropi hrbet vsakega čevlja. Dunkin’s DD logotip je vidno prikazan na jezikih, podplati pa so natisnjeni s skodelico kave, ki je zamrznjena in vroča, zato sta predstavljeni obe želji. Na Sauconijevem delu ni bilo nobenega zvonjenja: “Boston” je napisan na strani čevlja v Dunkinovi pisavi, in majhen odsevni trak na peti bere “Amerika teče na Dunkin”, “pretvori slogan v svoj igra na besede.

Dunkin' Donuts x Saucony Sneakers

Saucony

Tudi škatla je oblikovana tako, da izgleda kot škatlica krofov, ki vas opomni na to, za kaj se tekmujete: kupček ogljikovih hidratov in sladkorja na ciljni črti. Ali, če vodite maraton Boston, vsako miljo ali tako. Saucony je dejal, da je eden od njegovih športnikov, Tim Ritchie, štel število Dunkinovih ob Bostonskem maratonskem tečaju, ki bi omogočil prijeten prigrizek za prigrizek – in prišel do neverjetnih 18. Če ste imeli kakršne koli dvome o tem, koliko mesta ljubi krof verigi, samo zapomni si to številko. In vsak meme, ki gre skupaj z njim.

Dunkin' Donuts x Saucony Sneakers

Saucony

Čevlji se prodajajo na spletnem mestu saucony.com, vsak par pa vas bo približno poravnal za 11 ducatov krofov (110 $, za tiste, ki niso pod nadzorom sladic).

Sledite Delish naprej Instagram.