Nazadnje, za winos povsod, ki ljubijo rosé, a mislijo, če bi samo ta stvar utrpela moč, imaš srečo: vodka, okusljena z vodo, je resnična, in prihaja v trgovino z likerji blizu tebe.

Te dni je težko najti aromatizirano vodko, ki ne obstaja – obstajajo tisti, ki so okusni kot bubblegum, slanina, celo arašidovo maslo in žele sendviče – zato je bilo samo vprašanje časa, da je podjetju našel način za izkoriščanje ena najbolj vročih pijač v zadnjih nekaj letih. Hangar 1 je ta družba, le da ne uporabljajo kupa umetnih arom, da bi ji dali ta nejasno sadežni okus. To je prava stvar – kombinacija destilirane vodke in rože iz Severne Kalifornije. (Rosé je mešanica vin Petit Verdot in White Meritage, če ste radovedni.)

roza vodka

Candace Braun Davison

KUPITE NJEGOVO: Mason kozarec očala, $ 11; amazon.com

Rosé vodka ima bledo, skoraj božurno rožnato barvo tradicionalne rože, čeprav vam na ustnice prinesejo posneto steklo, boste takoj vonjali močan vonj vodke. Voda ima veliko podobnega kot vodka, potem pa ta opekline – tako dober občutek izčrpajo z občutljivo kislim okusom, ki je nedvomno roze podoben. To je malo cvetno in malo sadno. Zaradi tega je nevarno – lahka obdelava je tako gladka, pozabili boste, da pijete nekaj, kar je 30 odstotkov alkohola po prostornini. (Za primerjavo, večina rože lebdi okoli 9-13 odstotkov.) To je preprost način, da naredite rosé Jell-O posnetke, ki pakirajo udarec, ali oživite spritzer ali Giggle Juice.

roza vodka

Candace Braun Davison

Najdete steklenico v večini večjih prodajaln z likerji, kot tudi destilerijo Hangar 1 v Alamedi, CA, in na rezervi.si.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.