Z ljubeznijo Jeffa Lewisa
Zvezda televizijske oddaje Bravo Izklopi razkriva oblikovalske trike, ki jih uporablja za nadgradnjo kuhinj. Zgradite svojo nadgrajeno kuhinjo z najsodobnejšimi sodobnimi orodji in pripomočki, od sokovnikov in parnikov do nožev in gratov.

Z ljubeznijo Jeffa Lewisa
Začnite z ogledom revij

“Vedno sem bil tisti, ki gre na stojnico revije, vzame 30 revij in sedi na tleh pred televizijo s martini in samo išče navdih.”

Z ljubeznijo Jeffa Lewisa
Razmislite o odprtih policah

“Če nadgradite omare, mislim, da se zdi, da so klavstrofobične. Mislim, da odprte police ali steklena vrata na zgornji in spodnji strani resnično pripomorejo k boljšemu izgledu prostora.”

Z ljubeznijo Jeffa Lewisa
Dodajte bar v kuhinjo

“Kuhinja je res tako kot dnevna soba zame. Zato sem odprla svojo kuhinjo do dnevne sobe, naredila sem bar z barskimi stoli. Nikoli ne uspe: vedno poskušam prisiliti ljudi v dnevno sobo , ampak vedno sedijo okoli tega območja bar v kuhinji. “

Nenehno consider the size of your space.

Z ljubeznijo Jeffa Lewisa
Naprave hranite majhne

Vedno upoštevajte velikost prostora. “V majhno kuhinjo ne postavljajte 48-palčnih palet.”

Z ljubeznijo Jeffa Lewisa
Spremenite kabinete

“Samo posodabljanje potez je lahko velika sprememba za zelo malo denarja. Vse te spletne strani zdaj iščejo odlično strojno opremo. Še vedno mislim, da je obnovitvena strojna oprema zasukala trg na kabinskih potegih.”

Pomisli about extra storage, like space for cleaning supplies, extra dishes, and linens.

Z ljubeznijo Jeffa Lewisa
Investirajte v dober plašč

Razmislite o dodatnem shranjevanju, kot je prostor za čiščenje potrebščin, dodatne jedi in posteljnino. “V zadnjem času je velika stvar prostor za zapiranje. Ljudje so obsedeni z omarico zdaj. Nisem ga opazil kot veliko pred desetimi leti, zdaj pa še posebej.”