poprove mete hot chocolate

Med rdečimi kozarci, polnimi kakava med nakupovanjem in pijačo prazničnih koktejlov na zabavah, lahko vsakdo spravi v počitniški duh, pač pa previdno. Užitek, sezonska pijača, ki sva jo všeč, lahko uniči vašo prehrano in postane resen Scrooge, ko stopiš na lestvico.

jajce nog

Eggnog

340-435 kalorij

Vsaj en kozarec kremastega jajnika je bistvenega pomena v počitniški sezoni, vendar ni presenetljivo, da debela pijača vsebuje veliko kalorično število. Ena skodelica lahko vsebuje več kot 400 kalorij in 20-30 gramov maščobe – narejena je iz jajčnih rumenjakov, sladkorja, mleka in smetane, navsezadnje.

poprove mete mocha

Peppermint Mocha

240-540 kalorij

Čokolada in meta lahko vašo jutranjo kavo eksponencialno bolj prijetno pijejo, vendar pa ta okus sladkarije in trsa prihaja po ceni. Grande peppermint mocha iz Starbucksa ima 18 gramov maščobe in ogromno 68 gramov sladkorja … ho ho holy krava.

Vroče buttered rum

Chelsea Lupkin
Hot Buttered Rum

220-350 kalorij

Samo ime zveni bedno dekadentno, in en pogled na sestavine dokazuje, da je: rjavi sladkor, rum, tople začimbe in, ja, maslo. Recept v vročem rjavem rumu naredi korak naprej z metanjem vanilijevega sladoleda v mešanico, ne glede na to, kako ga služite, to je eno neumno zdravljenje.

bučo spice latte

Pumpkin Spice Latté

210-470 kalorij

Medtem, ko PSL v določenih verigah ni grozno nezdrava, sezonska pijača, ki spodbuja manijo, ni povsod na vašem pasu. So super sladki in pogosto ne vsebujejo nobene prave buče, tako da lahko tudi pijete bučo začinske milkshake.

vroče cocoa

Vroči kakav

170-420 kalorij

Nič bolje, da vas ne morete ogreti po sprehodu v zimski čudoviti deželi, čeprav lahko preveč vroče čokolade povzroči, da boste tam podobni okroglem snežakom. Penečo pijačo je že visoko v sladkorju, topniki iz smetane in marmelade pa ne pomagajo. Pro tip: Mešanice v prahu v obliki kakavov so znatno nižje v natriju in sladkorju.

vroče apple cider

Špilčen jabolčnik

140-300 kalorij

Na srečo, pihanje na jabolčnem jabolčniku ob pekočemu ognju ni najslabša stvar, ki jo lahko storite. Jabolčni jabolčnik sama vsebuje tone sladkorja, zato pazite na vnos, vendar tukaj ni mleka za pitanje. In medtem ko bo sesanje ruma dodalo kalorije, vam bo tudi pomagalo, da vas bo popeljal.

mulled wine

Kuhano vino

125-250 kalorij

Lahko se računate na zunanje počitniške trge, ki tečejo s temi stvarmi, in z veseljem vam to vemo glüwein ni ogromen kalorični krivec. Tipičen kozarec rdečega vina ima okoli 125 kalorij, a mulled vino arome kot začimbe, med in citrusi ne dodajajo več razloga za krivdo.

vroče toddy

Vroča Toddy

140-180 kalorij

Brandy, scotch ali bourbon, pomešani z vročo vodo, medom, limono in cimetom, je res bolj hladno sredstvo kot prijeten počitek, kajne? Toast do vaše zdravje in pijte svoje polnjenje vročih toddies v tej sezoni!