La La Land Chicken & Waffles

Zabava na vrhu

Calamari, piščanec na palici, čokoladna torta – letošnji nominiranci postanejo pravi zabavni meni Oskarja.

sliko

Ljubezen Kirbyove želje
Prihod: Baked Calamari

Nominirana za: Najboljša slika, kinematografija, režija, montaža filmov, produkcija, urejanje zvoka, mešanje zvoka, prilagojeni scenarij

Prihod je tiha pošast v dirki Best Picture. Povedano je, da je zgodba, ki je resnično pomembna, kaj se zgodi, ko prispejo tujci, in svet mora delati skupaj, da bi ugotovil, kaj hočejo. Ko Amy Adams poskuša komunicirati z novimi prihodi, vem, da nisem bil edini v občinstvu, ki je mislil: “Oh, tako da so videti kot ogromne lignje.” Praznik na sanje, da se bodo države v bližnji prihodnosti lahko dejansko poslušale s temi neustavljivimi pečenimi kalamami – edinimi lignji, ki so dobrodošli pri moji mizi.

Get recept iz Kirbie’s Cravings.

Bruce Bogtrotter Cake

Jonathan Boulton
Kapetan Fantastičen: Čokoladna torta

Nominirana za: Najboljši igralec

Viggo Mortensen je narodni zaklad. Tako sem bil zelo vesel, ko sem videl, da se mu prizna za film, ki je bil pred nekaj tedni sploh ne v pogovoru. Kapetan Fantastičen je o družini, ki se je odločila, da bi resnično odšla iz omrežja – živijo v gozdu, otroci so domače šole in jedo tisto, kar ubijajo ali rastejo. Na vsakem koraku zavračajo glavno družbo, razen za eno posebno priložnost: Dan Noam Chomsky. Na dan Noam Chomsky se pestijo na čokoladni torti, medtem ko je v filmu uradni datum praznika politični aktivistrojstni dan, 7. december, smo z Viggojem želeli zgodaj praznovati z velikim kosom tega dekadentnega zdravljenja.

Pridobite recept iz Delisha.

Frog-Eye Salad

Ethan Calabrese
Florence Foster Jenkins: Žaba za oči

Nominirana za: Najboljša igralka, Kostumografija

To je bilo težko. Florence Foster Jenkins ni moj najljubši film v tem letu. Mislil sem, da je v redu. Morda je to zato, ker mislim, da poslušanje Meryl Streep za dve uri ne pozna, je pravi čas, ampak vsakemu svojemu. To je reklo, da sem bil vesel, da smo za ta film prišli s Salom iz žaba. In medtem ko Meryl ne zveni nujno, kot da ima žabico v grlu, petje je precej slabo. Ampak ne zanima ga. Ona je, kar je ona, in ljudje jo imajo radi za to. Všeč mi je ta regionalni najljubši.

Pridobite recept iz Delisha.

sliko

Ethan Calabrese
JackieVodka Gimlet

Nominirana za: Najboljša igralka, izvirni rezultat

Jackie je čuden film. To zagotovo ni vaš standardni biopic, vendar postane nekaj super zaradi Natalie Portman. Naglas, obleka, nasmejan nasmeh – naslikal je vsak vidik tega, kar mislimo, da vemo o Jackie Kennedyju in potem nam daje nekaj še globlje. Besa, ki je morala biti v prvem dami, ko je izgubila moža, se je morala izseliti iz hiše in izgubiti vso moč v trenutku je očitna. V filmu vidimo, da se je njena žalost in jeza ukvarjala na neverjetno raznolik način: tako, da se je v njenih modnih oblekah pijala in lutala Belo hišo. Medtem ko tehnično ni “jed”, je ta vodka gimlet primeren način za usmerjanje svoje notranje Jackie sezone Oskarja.

Pridobite recept iz Delisha.

Naloženo Breakfast Quesadilla Vertical

Jonathan Boulton
Nočne živali: Zajtrk Quesadilla

Nominirana za: Najboljši igralski igralec

Medtem ko Amy Adams igra prodajalca fancy art v Los Angelesu, je zgodba v zgodbi, ki jo je napisal nekdanji mož na ekranu (Jake Gyllenhaal) – pripoveduje brutalno zgodbo o posilstvu in umoru sredi zahodnega Teksasa. Ne krivim jo zato, ker nisem mogla spati (ali pa je pripeljala do zgodbe), ampak če bi bila ona, bi potrebovala nekaj goriva, da bi preživela te nespametne noči branja. Te zajtrk quesadillas so samo tista stvar, ki bi se počutila bolje po taki temni knjigi. To in podporni igralec nominirata fantastičnega brkovja Michaela Shannona.

Pridobite recept iz Delisha.

sliko

Prispevek je samo okus
Jastog: Jabolčki, seveda

Nominirana za: Najboljši originalni scenarij

In nagrada za najbolj zahteven film nominiran v večji kategoriji zagotovo gre Jastog. Colin Farrell igra človeka, ki mora najti partnerja ali biti spremenjen v jastog. Tako čudovito je čudno, smešno in za to samo eno osebo, ki je preveč blizu doma, da nismo želeli, da bi se s hrano zelo čudno in priporočamo, da naredite celoten jastog za svojo zabavo. Ti zvitki jastogov bodo naredili trik in bi bili veliko bolj prijazni do strank.

Pridobite recept iz Just A Taste.

Čokolada Berry Biscuit Bombs Beauty 2

Jonathan Boulton
Ograje: Čokoladne in briketne bombice

Nominirana za: Najboljša slika, igralka, podporna igralka, prilagojen scenarij

V Ograje, Denzel Washington (Troy) in Viola Davis (Rose) dajejo izjemno močne predstave kot mož in žena, ki imajo več kot nekaj nesoglasij o … vse. Ampak to je občasno obisk Troyjevega brata Gabriela, ki filmu daje veliko srca. Kadar se pokaže vojnova ljubica Gabriel, ga Rose neizogibno poskuša umiriti s hrano. Ampak to je, ko ponudi, da mu piškoti postane resnično navdušen. Jaz tudi. Te čokoladne in berry piškotske bombe so bolj stranki primeren način, da se počastite čudovitosti, ki je Gabriel in ta neverjeten film.

Pridobite recept iz Delisha.

Piščanec Fried Steak Bowl

Jonathan Boulton
Hacksaw Ridge: Chicken Fried Steak Bowl

Nominirana za: Najboljša slika, režiser, igralec, urejanje, urejanje zvoka, zvočno mešanje

Ja, v redu je lik Andrew Garfield je verski pacifistični junak, ki je tudi vegetarijanec. Toda od drugega sem ga videl v filmskem priklopniku, nisem mogel verjeti, kako smešen je bil njegov Južni naglas (on je pravzaprav britanski). Za nasprotovanje temu sem se odločil, da gremo z enako smešnim južnim najljubšim: naša piščančja ocvrta skodelica.

Pridobite recept iz Delisha.

Zrezek and Potatoes On A Stick Vertical

Jonathan Boulton
Pekel ali visoka voda: Stek in krompir na palici

Nominirana za: Najboljša slika, igralka, izvirni scenarij, urejanje

Spalni hit iz dirke Best Picture, Pekel ali visoka voda dejansko sem prišel nazaj poleti leta 2016, vendar sem tako vesel, da ljudje (in Akademija) tega niso pozabili. Odvetnik Jeffa Bridgesa je preganjal brata, ki so ga bratje premagali Chris Pine in Ben Foster. Sliši se preprosto, toda na modernem zahodu je polno presenečenj. Moj najljubši? Ta trenutek v jedilnici, kjer natakarica v Teksasu, ki je jasno videla vse, pove Bridges in njegovemu partnerju, da je edina stvar, ki je vredna naročanja, T-Bone zrezek in pečen krompir. Na srečo smo izdelali stransko različico tega klasika, ki vam bo dala srečo, kot bi videli Chrisa Pina v paru popolnega Levisa.

Pridobite recept iz Delisha.

sliko

Pinterest / Nekateri od tega in nekateri od tega
Skrite številke: Galaxy Ice Cream

Nominirana za: Najboljša slika, podporna igralka, prilagojen scenarij

Slabe riti gospe Skrite številke so neurejeni junaki v zgodovini vesoljskega programa. Film pripoveduje o tem, kako so bile tri ženske (mnogih) možgane za nekaterimi najbolj zapletenimi matematiki, ki so sčasoma prinesli moške v vesolje. Math me boli po glavi, kar pomeni sladoled. In ko bomo spoštovali te hladne dame v tem svetu, bo samo sladoled iz galaksije naredil.

Get recept iz nekaj tega in nekaj tega.

Piščanec & Waffle Sliders

Jonathan Boulton
La la dežela: Drsniki za piščanca in vafelj

Nominirana za: Najboljša slika, režiser, igralka, igralka, izvirni scenarij, kinematografija, urejanje, izvirna pesem, izvirni rezultat, produkcijska zasnova, urejanje zvoka, mešanje zvoka, kostumografija

Noben film v zadnjem spominu me ni pustil in se nasmehnil La la dežela. Lahko bi bila glasba, ples, telovniki Ryan Gosling, popolni valovi Emme Stone – ali pa bi lahko bila kombinacija vsega tega in drugega. V enem nepozabnem prizorišču Goslingov Sebastian govori o svoji sanjah o lastništvu jazza kluba Chicken On A Stick, kot poklon Charlie Parkerju. Stone’s Mia se močno ne strinja, vendar smo z Gosom. Piščanec na palico, podobno kot ti piščanci in vafeljski drsniki, nas želijo plesati med zvezdami.

Pridobite recept iz Delisha.

sliko

Ljubezen igrivega kuhanja
Lion: Jalebi

Nominirana za: Najboljša slika, podporni igralec, podporna igralka, prilagojen scenarij, kinematografija, izvirni rezultat

Resnična zgodba o čudovitem indijskem fantu, ki se ločuje od svoje družine, se sprejme in nato uporablja Google Earth, da bi našel pot domov,Lion je le lep dodatek k dirki Best Picture. Ko raste majhen Saroo revni milijonarDev Patel, vidimo, da se njegovi domovi vrnejo nazaj v glavo, vključno s spominom, ki bi se lahko nanašal na: hrano. Kot otrok si želi vse Saroo nekaj jalebi-indijski sladica, podobna lijaški torti. Degustacija je kot odrasla oseba, da se zaveda, koliko hoče najti, od kod prihaja, in stavili bomo degustacijo, vam bo prinesla tudi vsa občutja.

Pridobite recept iz Playful Cooking.

Mini Pizzas Beauty Vertical 1

Chelsea Lupkin
Manchester ob morju: Mini pizze

Nominirana za: Najboljša slika, režija, igralec, podpredsednik, podpora igralka, izvirni scenarij

Človek, Manchester ob morju je BLEAK. Ne mislim, da sem v zadnjem spominu težje v filmu. Casey Affleck je Bostonski domar, ki po smrti svojega brata vrne v svoj rodni dom, da skrbi za svojega nečaka. Učimo se uničujočega razloga, zaradi katerega se je odselil in priča z neverjetno čustveno združitvijo s svojo bivšo ženo, toda sredi solz je pica. Pizza je vedno tam, da vidiš kogarkoli in vsakogar po svoji žalosti, in te mini globokomorske pite so pripravljene, da se boste počutili bolje, ne glede na to, kaj se zgodi na noč Osijeka.

Pridobite recept iz Delisha.

sliko

Z ljubeznijo z rumeno Bliss Road
MoonlightArroz Con Pollo

Nominirana za: Najboljša slika, režiserka, podpredsednika, podpredsednika, prilagojenega scenarija, urejanja, kinematografije, izvirnega rezultata

Kolikor mi je všeč La la dežela (in to sem videl štirikrat), moj pravi izbor za Best Picture je Moonlight. Oglejte si Chirona od radovednega malega fanta do strahu pred odraslimi odraslimi, medtem ko se borite s svojo spolnostjo in resno ustrahovanjem – srce in razsvetljevanje. Eden najmočnejših prizorov je, ko je odrasel Chiron (aka Black) odšel v obisk njegovega starega prijatelja / ljubezen Kevin v Kevinov večer. Z neverjetno skrbnostjo in natančnostjo, Kevin naredi Chironu nekaj arroz con pollo da preprosto nisem mogel prenehati razmišljati. Tako kot ostali film, prizor (in hrepenenje po jedi) ostane s tabo dolgo, ko je konec.

Pridobite recept z Yellow Bliss Road.

Kalifornija Chicken Flatbread

Chelsea Lupkin
Ženske 20. stoletja: Kalifornijski piščančji psi

Nominirana za: Najboljši originalni scenarij

Ženske 20. stoletja je zelo podcenjen. Pravzaprav je verjetno v mojem osebnem prvem letu. Na žalost ni dobila več Oskarjeve ljubezni, vendar to ne pomeni, da ne zasluži navdihnjenega prigrizka. Film je prihajajoča zgodba o samski mami (Annette Bening) in nekaterih drugih močnih ženskah, ki so sina vzgojila za feminističnega leta 1979 Santa Barbara. Ta piščančja vam daje okus tega kalifornijskega življenjskega sloga s piščancem, slanino, avokadom in zasvojenostjo Sriracha ranč.

Pridobite recept iz Delisha.

Samomor Squad Joker Shot Card

Chelsea Lupkin
Samomorilski oddelek: Joker Samomor Squad Shot

Nominirana za: Najboljša ličila

Na zapisnik sem rekel to Samomorilski oddelek je eden izmed najstarejših filmov leta. Vendar pa to ne pomeni, da akademija ni našla nič dobrega, kar je očitno bila ličila. Naše Samomorilski oddelek posnetki so najboljši način za precej bolj zabavno sliko filma.

Pridobite recept iz Delisha.

Smrt Star Cheese Ball Vertical

Jonathan Boulton
Rogue One: Zgodba o zvezdnih vojnah: Smrt sira s smrtjo

Nominirana za: Najboljši vizualni učinki, mešanje zvoka

Kateri boljši način, da nazdravite največji film leta kot s sira. Kot zgodba misije, da ukradejo načrte za Death Star, Rogue One ima nekaj osupljivih slik. Ampak mislim, da nisem videl nič lepega, kot je ta sira. Kot je dejal moj sodelavec Candace, je to aplikacija z močjo, da uniči vse druge prigrizke.

Pridobite recept iz Delisha.