sliko

Prispevek cestnine

Naslednjič, ko iščete odličen klasični recept, preprosto udarite v supermarket. Najboljši so na hrbtu vaših najljubših izdelkov.

sliko

Ne pozabite, da ga pozneje pozabite!

sliko

Prispevek cestnine
Piškotki Chocolate Chip Cookies

Pojdi naprej, jo klic kliči – potem pa vzemite drugo, da resnično cenite ta recept. Za predjed, proizvede pet ducatov piškotkov, zato je očitna izbira za počitnice in zabave. Plus Toll House je hrustljav na zunanji strani, žvečen na notranji teksturi je težko na vrhu.

KUPITE ZDAJ: Nestle Toll House Polsladka čokoladna jastogica, 2,50 $; Amazon.com

sliko

Quaker
Quaker oves, ki izginejo z ovsenim mesom piškotov

Morda ste obrnili svoj nos kot otroško suho sadje … v sladico? – vendar je klasični recept z razlogi zadržal desetletja v kuhinji mame. Kvakerovi peki ne poskakujejo masla ali sladkorja, za razliko od zdrave ometane ovsene piškotke. Ker včasih potrebujete goljufalen dan.

KUPITE ZDAJ: Quaker Oats stari modni ovseni kašek, 2,70 $; Amazon.com

sliko

Flickr / mkreul
Žarek svinjskega mesa nikoli ne bo uspelo

Marshmallow Fluff je ta recept ustvaril leta 1956 v partnerstvu z Nestlejem in je bil objavljen v nacionalni reviji, kot je Dame Home Journal. Od takrat ni bil spremenjen. Izjemno bogate stvari so enako enostavne: samo sedem sestavin.

KUPITE ZDAJ: Marshmallow Fluff, 2 $; Amazon.com

sliko

Facebook / Kraft Foods
Philadelphia Classic Cheesecake

Smiselno je, da bi najbolj znana blagovna znamka kremnega sira imela klasični recept za sira. Osnovna je, vendar popolna: gosta, kremasta in okusna.

KUPITE ZDAJ: Philadelphia Cream Cheese, 2,50 $; Amazon.com

sliko

Lipton
Liptonova klasična čebula

Lahko bi odšli s svoje poti, da dodate začimbe začimb in zelišč v mleko ali pa bi lahko sledili navodilom na hrbtni strani Liptonove čebule za lupljeno mešanico. Vsi recepti – če jih celo lahko pokličete – vas vpraša, da si prepustite začimbni paket v kislo smetano.

KUPITE ZDAJ: Liptonova čebulna juha, $ 1; Amazon.com

sliko

Libby je
Libby’s Pumpkin Roll

Novice izdelujejo recept za bučen pito, ki je na zunanji strani oznake Libby’s can. Strokovnjaki vedo, da odtisnejo oznako in naredijo bučen roll, ki je natisnjen znotraj. To je v bistvu prevelik Ho Ho, z bučko namesto čokolade.

KUPITE ZDAJ: Libby’s Pure Pumpkin, 3,30 $; Amazon.com

sliko

Hellman’s
Hellmanova parmezanska piščanca

Ljudje preizkusijo piščančji recept na hrbtu Hellmanovih mayo kozarcev, saj se sliši enostavno: štiri sestavine, pet minut priprav in 20 minut v pečici. To je vedno znova in znova, ker je nenavadno dobro.

KUPITE ZDAJ: Hellman’s Real Mayonnaise, 4 $; Amazon.com

sliko

Hershey’s
Čokoladna torta Hershey’s “Perfectly Chocolate”

Ta recept lahko najdete na hrbtni strani konzerve Hershey’s kakavov prah, vendar je tudi recept za številko na spletni strani blagovne znamke. Vključuje vrelo vodo kot sestavino, ki pomaga gladkosti testa in raztopi kakav v prahu za najbolj čokoladno torto kdaj.

KUPITE ZDAJ: Hersheyjev nesladkan kakav v prahu, 3,40 $; Amazon.com