PREBERITE TUKAJ.

KUPITE ZDAJ: Bundt Pan, 12,45 $, amazon.com.

Večina otrok devetdesetih se spominja nekakšne ikonične prigrizke pizze, ki je na miniaturnem bagremu. Pravzaprav mnogi še vedno lahko razglasijo svojo klasično tematsko pesem, ki se konča z zelo pozitivnim, vendar rahlo nelogičnim: “ko pizza na vrečki, lahko imaš pico kadarkoli!” To je prav, ugrizi vogalov!

sliko

Chelsea Lupkin

Vzeli smo to dolgo izgubljeno klasiko in super velikost – Govorim MASSIVE. To je verjetno ena izmed najbolj impresivnih stvari, ki služijo na zabavi, in to je zelo enostavno narediti.

Začnite z dvema cevema francoskega krušnega testa in posodice. Tesno testo skupaj na koncih, tako da imate en trdni obroč testa. Pecite, dokler ne zlate in ne pretehtate, nato pa se obrnite na hladilno posodo, da se popolnoma ohladi. (To je veliko lažje, če si čistite pri hladnem.)

sliko

Chelsea Lupkin

Naslednji pride zabavni del! Na vrhu svoje “bagel” z omako, sirom in vašimi najljubšimi prelivi. Mi smo izbrali mini feferoni v čast OG pizza bagel, vendar se počutite kot nori z vašimi faves. Popij nazaj v pečico, da postanete melty in voila! Pizza bagel 9 let star, ki bi bili verrrry navdušeni.

PIN za poznejšo:

sliko

Odlični uredniki

Danes prenesite aplikacijo Delish.

Sledite Delish na Instagramu.