Parmezan Cheese Souffle

Z ljubeznijo Martha Stewart
Puffed, zlati suflés dobijo svojo zračno teksturo od whipped jajčni belci in se lahko okusijo s sladko ali slanih sestavin. Spoznajte svoje kuharske spretnosti na nove višine z naslednjimi recepti soufflé, ki segajo od sladkega karamela do sijajnega parmezanskega sira. Za večje večerje, ki so primerne za sladokusce, poskusite naše sladoledne torte ali impresivne čokoladne sladice.

Parmezan Cheese Souffle

Z ljubeznijo Martha Stewart
Parmezan sir Soufflé

Preprosta soufflé sira je klasična interpretacija slanega souffléja. V tej različici je navaden, priljubljen sir Parmezan in namig pikantnega poperja cayenne.

Recept: Parmezan sir Soufflé

<str>Sufle lahko naredite dan pred nami in jih ohladite, pokrite v ramekins. Naslednji dan si preprosto popijete v pečici za slasten in impresiven obrok.</p><p><strong>Recept: korenčki puding soufles z masleno pomladno zelenjavo</strong></p><p>“title =” Surovine s pečenim pudingom s masleno pomladno zelenjavo ”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/160×160/54f6b90ee0dbb_-_carrot-souffle-buttered-spring-vegetables-recipe-mslo0811-lg.jpg ? resize = 480: * ”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Ljubezen Martha Stewart Living

Surove pudingne koruze s masleno zelenjavo

Kremni, a puhasti, ti pikantni soufflés pavlih korenčkov so začinjeni s šalotkom, lovorjevim listom, muškatni oreščki in ingverjem. Postrežite jih kot glavno pot svetlobe kosila.

Recept: Surove pudingne koruze s masleno zelenjavo