Ko se temperature segrejejo, smo vsi v ananasu v vseh oblikah-piña koladah, ki so na vrhu havajskih vrečenih svinjskih sendvičev, tudi v mimozah – še posebej kot ananas obrnjeni navzdol. To je tudi obsedenost z delnicami interneta (ananasne desertne zgodbe opravljajo kot off-the-charts kot kaj s’mores ali sladoled povezanih), vendar smo ugotovili, da so bili zajtrk zelo nizko v tropskem sadju.

Ananas Upside-Down Pancakes

Ethan Calabrese

Tako so se rodili ananas obrnjeni palačinke. Če sem iskren, je ta zajtrk vzel nekaj časa, da bi bil ravno pravi. Prvič, želeli smo dati palačinke več okusov, ki so podobni tortam, in si izposodili bazo iz naših Boston Cream palačinke (ki imajo tudi vaniljo, okus torte).

Ananas Upside-Down Pancakes

Ethan Calabrese

Dodajanje ananasnih obročev ni bilo tako enostavno, kot da bi ga samo premetavali na palačinke – trik, smo se naučili, je, da prelijemo testo, pustimo kuhati za minuto ali dve, nato pa nežno postavimo ananas na vrh. Privoščite jo tako, kot bi se odločili, kdaj želite obrisati palačinke: ko vidite majhne mehurčke in rob palačine tvori dvignjeno “ustnico”, dodajte ananasov prstan in marazchino češnjo. Naj jo kuhamo še eno minuto, preden ga dejansko zavrtite.

Ananas Upside-Down Pancakes

Ethan Calabrese

Ohranjanje toplote na srednji nizki je ključnega pomena, zato palačinke v tem procesu ne gorijo. Morda so previdni, vendar so vredni tega.

Sedaj lahko imate svojo (pan) torto in jo jedo.

Pridobite recept.

Sledite Delish na Instagramu.