Kaj gledati: Volk iz Wall Streeta

Kje gledati: Amazon Prime

Oskarji so končno tukaj! Gledali smo, kaj lahko od nominirancev –Marsovec, Mad Max: Furi Road, Inside Out– in dal sem vam ideje za tiste, ki še niso na voljo za pretakanje, toda kdo bo res zmagal, je še vedno večinoma skrivnost. Vendar pa grem na močen ud in napovedujem, da bo v nedeljo ena stvar zagotovo: Leonardo DiCaprio bo zmagal za najboljšega igralca Revenant. Končno! Žal Leo ne bo več.

Žal mi je Leo

Torej, medtem ko se pripravljamo na zdravje konca dolgega nacionalnega košmarja Oskarjevega Lea, si oglejmo svojo zadnjo nominacijo in se sprašujemo, kako je ta izguba traja trajala tako dolgo. Volk z Wall Streeta Leo je najbolj zabavan, brezplačen in zmeden. Kot Jordan Belfort, pokvarjen borzni borzni posrednik, Leo prevzame vlagatelje iz milijonov, kar sem iskreno mislil, da ni imel v njem. Dejansko se je nasmehnil, ljudje! On je smešno / tragično, ko se igra visoko na quaaludes in ne more priti v njegov avto! Toda poleg prikazovanja novih znakov življenja na lažji strani stvari, je še vedno prinesel, ko je prišel čas, da postane resen. Njegova razburjenje s svojo ženo in hčerko ob koncu filma je INTENSE Leo v najboljšem primeru. In kot nekdo, ki je odraščal gledati (in ljubil) Lea, nisem mogel biti bolj navdušen, da bi videl,.

Kaj jesti: sladkarije

Ko sem razmišljal o hrani v filmu, sem spoznal, da je edina stvar, ki jo ti ljudje pogoltnejo z vsako pravilnostjo, tablete. Torej, medtem ko se v tem stolpcu nikoli ne bi zagovarjal za popping tablete, lahko vam zvesto priporočam, da se bingete na sladkarije in sladkarije, ko gledate Lea,.

sliko
Prisrčno darilo Crazy For Crust

Candy Bar Pie

sliko

Ethan Calabrese

Reesov Nachos

<str>Vse, kar lahko rečemo o dodajanju bučnega čaja na piškotke čokolade, je: Da!</p><p><strong>Pridobite recept iz Sallyjeve pekovske odvisnosti.</strong></p><p>“title =” Cimetovo kremo s čičerko ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/480×500/54f66ad12ab89_-_cinnamon-toffee-cheesecake-dip-del1014-ysbipb-lgn.jpg?resize = 320: * ”<br/>/></picture></div></div><div class=
sesekljanski sokovnik
Sallyjeva pekoča zasvojenost

Cimetova kozica s sesalcem

Piškotek Butter ice cream

Ethan Calabrese

Hot Fudge Sundae Nachos

Sledite Delish na Instagramu.