PREBERITE TUKAJ.

KUPITE ZDAJ: Kuhn Rikon Pairing Knife Set, 21,75 $, amazon.com.

Na področju slavnih predjedov, ne dobi bolj ikonične od bloomin ‘čebule. V znamenju Outback Steakhouse veriga prodaja milijone letno – in z dobrim razlogom. Ocvrta čebula je okusna in še nikogar ne srečam, ki se ne strinja.

sliko

Jon Boulton

Cvrtje celotne čebule je lahko grobo in ga raje prepustimo strokovnjakom. Naj bo majhen, in se zdi veliko bolj obvladljiv. Uporaba biserne čebule pomeni, da morate porabiti manj olja, poleg tega pa so super sladki in imajo več površin na voljo za okusno praženo krušenje! Win / win / win!

sliko

Jon Boulton

Za razliko od slavne verige smo okusili našega otroka bloomin s papriko, ki jim daje namig dimljenja. Prav tako smo vkrcali serijo potapljaške omake, ki smo jo najprej poskusili – in ljubili – z našo pečeno bloominsko čebulo. Kombinacija sestavin bi se lahko zdela čudno, vendar obljubljamo, da je AMAZING. Tam je majoneza, kečap, hren in nešteto začimb, zaradi česar je popolnoma neustavljiva. Pravzaprav, če imaš še malo, imam sumljiv sum, da bi bilo super na hamburgerju. Morate jesti njene bloominske čebule z nečim!

PIN za poznejšo:

sliko

Danes prenesite aplikacijo Delish.

Sledite Delish na Instagramu.