PREBERITE TUKAJ.

BUY NEW SHEETS: Calphalon Nonstick Bakeware, 30 $; amazon.com

Tukaj v Delishu smo pizza ujeli veliko hrane. Nekateri so popolnoma smiselni (mislim, kako popolna je pizzagna?), Nekateri pa so malo čudni (stavite si, da nikoli nisi vedel, da potrebujete piščančje vreče z jajčnimi luknjami). Vsi dokazujejo, da lahko v bistvu nadgradite z mozz in feferoni. Torej, tukaj smo s Pizza Hot Dogs.

Pizza Hot Dogs

John Komar

Ni otrokom, ki že ne ljubijo balonov. Na splošno so varna izbira, tudi za izbirne jedi. Toda psi lahko naredijo veliko bolje kot kečap in gorčica. Zaslužijo si sir! Ta recept združuje dva otroška priljubljena obroka in naredi vztrajen, sirast hibrid, tudi odrasli, ne morejo zavrniti. (Nikoli ne rastejo iz feferoni.)

Pizza Hot Dogs

John Komar

Ker to niso vaši vsakodnevni vroči psi, smo tudi nadgradili buns. Brušeni z raztopljenim maslom, posutimi s česnom v prahu, in nazdravljeni rahlo okusijo, kot dajejo dober česen kruh. Dovolj dobro, da bi jedli sami, vendar bolje s pizza hot dog. Celotna kombinacija – garlicky pecivo, vroč pes, tropski sir in feferoni – je tako dober, nikoli več ne boste želeli, da bi vroče piščančje meso še nikoli več ne želeli. Pizza ves dan, vsak dan.

PIN za poznejšo:

sliko

Danes prenesite aplikacijo Delish.

Sledite Delish na Instagramu.