Kalifornija: Kje surfirate pred zajtrkom in gredite vsak dan z avokadastim zdravjem. Res je morda za ekipa na Laguna Beach, ampak govoriti kot norCal dekle, ni vedno tako glamurozno. Ne razumite me narobe – avokadovi so dobro na rezini kislosti (oprosti, ker mi ni žal), ampak bolje so s slanino … in sira. Toast smrdljiv-sirast puhasto pecivo je tisto, kar resnično želite.

Priprava pizza je lahko zastrašujoča, vendar je to puhasto pecivo. In ko začnete z že pečeno skorjo, je vetrič. Pizza je tudi pikantna in polnjena s sirom. Morda vam je težko verjeti, vendar smo že enkrat vadili silo za zadrževanje sira. Tam je ravno dovolj poper jack dodati dotik kremenja in začimb za vsak ugriz bacon.

Kalifornija Chicken Flatbread

Chelsea Lupkin

Ko govorimo o slanini, služi za dve plošči. Prvič, zažgeš lardone za škropljenje hrustljavosti. Potem si piščanca pomešal v maščobi slanine, zaradi česar je preprosta jane piščančja prsa super dima in ravno tako neodoljiva kot slanina.

Kalifornija Chicken Flatbread

Chelsea Lupkin

Po pečici bolje, da verjamete, da so rezine avokada vržene. Te Cali ni bilo mogoče poklicati brez njih. Pikantni ranč (rančiranje z mešanico s srachami) je velik finale.

PREBERITE TUKAJ.

PIN ZA LATER.

Kalifornija Chicken Flatbread Pinterest


Sledite Delish na Instagramu.