PREBERITE TUKAJ.

BUY SOLID SKILLET: Lodge Cast-Iron Skillet, $ 20; amazon.com

S tem ne morete narobe pivski sir. Narejena z dvema največjima sestavinama na svetu, ima okus karkoli …brats, drsniki, nachos, celo polnjenje (zapomni si to za zahvalni dan). Vendar je naš najljubši način, da ga pojedemo, naravnost – kot dip – z veliko koruznega kruha za dunking.

Skillet Beer Cheese

Chelsea Lupkin

Najlažji način, kako narediti pivo, je ponev v ognju. Ne glede na to, ali plamen prihaja iz vašega plinskega stovetopa, žara ali ognja, je odvisno od vas. Ampak, če imate dostop do požarne jame, bolje verjamite, da je to najbolj zabavno. Praženi marmelade in s’mores so odlični in vsi, vendar je pivski sir s toliko hladnejšimi.

Skillet Beer Cheese

Chelsea Lupkin

Za razliko od mnogih sirnih omak, se ta pomik ne začne z rouxom. (Z drugimi besedami, ne potrebujete dodane moke, da bi jo zgostili.) In ne, ni niti Velveete. Skrivna sestavina: krem ​​sir. S praženim cheddarjem in pivom se raztopi pivski sir popolnoma gladek in kremast. To je kot queso, brez predelanega sira. Najboljši del je, kako enostavno je: vrzite vse v litino železa, ga pokrijte s folijo in kuhajte, dokler ni meljen. Poleti zmagate.

Sledite Delish naprej Instagram.