V svoji neskončni nalogi poiskati nove Fireball sh * t poskusiti, sem se odpravil v Sanford, Florida, kjer sem se odpravil v Wondermade, da bi naredil piščanec marshmallows. Družba naredi vse vrste različnih okusov: šampanjec, viski, rosé-vendar smo morali narediti naša tvoja ljubljena Fireball.

sliko

Chelsea Lupkin

KUPITE ZDAJ: Fireball Marshmallows, 7,95 $, wondermade.com.

Kot resnični ljubitelj marmelade, jih nisem nikoli poskušal ustvariti, toda to je MOST FUN dejavnost kdaj. Resnično. Postopek je tudi bizarno preprost: združite Fireball, jo razredčite z vodo, žvečite v malo želatine in nato pretehtajte mešanico je močan stroj (si predstavljajte največji kuhinjski mešalnik, ki ste ga kdaj videli), dokler ni lep in puhast – in super grdo.

sliko

Chelsea Lupkin

Naslednji korak je, ko stvari postanejo prava zabava: mešanico vlijete v posodo in jo z lahkoto sperite – kdo mora plačati za terapijo ?! To je to, gospa. Ko ga pustite, ga odrežite na kvadratke in jih nato zavrtite v sladkor v prahu (zabavno dejstvo: v kuhanem škrobu, ki je kupljeno v trgovinah, se vrže v koruzni škrob, kar je popolnoma grobo).

sliko

Chelsea Lupkin

In zadnji korak? Dunking jih v buozy vročem kakavu (vstavite več Fireball tukaj) in imajo najboljše. noč. kdaj. Vesele praznike!

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.