PREBERITE TUKAJ.

Zelo se vsi obljubljajo, da so zdravi od 1. januarja, vendar se skoraj nihče ne spomni ene velike stvari, ki stoji na poti: nogomet. Dokler so igre še vedno v nedeljo, so tudi sesna drobovja, hrustljava krila in preobremenjeni nachos. In veliko piva. To je tisto, zaradi česar nedeljske noči niso le prenosljive, ampak zabavne … do ponedeljka.

KUPITE ZDAJ: zelenjavni peeler, $ 9, amazon.com.

Grščina Sushi

Chelsea Lupkin


Toda kot prijetne, kot so nori, so slani prigrizki za jesti, lahko te naredijo čutno precej napihnjeni in grozni naslednji dan. Medtem ko nikoli ne bi priporočali, da bi se, recimo, pilić bivolov skupaj (ker nikoli ne bi mogli!), Verjamemo v ravnovesje. Torej na dan po prekomerni razširitvi želimo preprečiti našo nezdravo izbiro z dobro pripravljenimi jedmi. Kot grški suši!

Grščina Sushi

Charlie Gillette

Grški suši je v bistvu kumar, ki je poln s hummusom, feto, paradižniki, koperjem in kalamatnimi oljkami. Kumare je hrustljavo in hidratiziralo, z iztiskanjem svežega limoninega soka, vsak zvitku okusi najbolj osvežujoč prigrizek, ki bi ga lahko kdajkoli imeli.

Če želite narediti svoje lastnosti, lupite super tanke trakove kumare z zelenjavnim lupinarjem (Y je oblikovan je najboljši). Dvignite rezine krastavcev (da ustvarite trdnejši roll), nato pa razširite zelo tanka plast hummusa na vrhu. Potresemo z paradižnikom, olivami in feto, pazimo, da ne prekomerno, potem pa trdno zvijamo. Skupaj je v nekaj minutah in v nekaj sekundah ne bo, vendar se vam nikoli ne boste počutili krivega.

PIN za poznejšo:

sliko

Danes prenesite aplikacijo Delish.

Sledite Delish na Instagramu.