Tukaj v Delishu vzamemo krompirjevo solato zelo resno. Všeč nam je, da nalijemo vse skupaj z vsemi norimi sestavinami, kot so jalapeños in modri sir. Naša dva kandidata ta krog Celebrity Snackdown prineseta nekaj zanimivih izrezkov na klasično potluckovo stran. Guy Fieri prinaša dim, medtem ko Jamie Oliver uporablja slanino maščobo resno genialno. Preberite, kdo je vzel krompirjevo solato, osvojil naša srca.

sliko

Brandon Bales

JAMIE’S RECIPE

Naked Chef svojo solato ohranja precej klasično, z nekaj subtilnimi zvitki. Prvič, preliv je lažji od običajne – polzvežene smetane, polovične maščobe jogurta. Ne dovolite, da te bedak, čeprav ta recept ni popolnoma zdravo. Obstaja veliko slanine, vendar je slanina maščobe to je res zvezda predstave. Jamie odredi, da v maščobah, ki jih pustimo, svežite krušne drobtine, trik, ki ga načrtujem za ponovno uporabo. Če bi lahko iz tega recepta vzeli eno stvar, je to, da so krušne drobtine, ki so s slanino in maščobami, narejene ŽIVLJENJE. Ti se mešajo z nekaterimi drobtinami za krompirjevo solato, ki je krhka, kremasta, gladka in presenetljivo lahka.

sliko

Brandon Bales

GUY’S RECIPE

Jamie Oliver ni edini, ki nas je naučil resno hladno tehniko. Guy ustvari končno poletno stransko jed in GRILLS svoj krompir. Dodajanje dimljenega žara roštilja na krompirjevo solato? GENIUS. Nič ne okusi več kot poletje kot nekaj dobrih “ol char. Poleg tega, Fieri ohranja stvari presenetljivo klasično. Krompir se zmeša z zeleno, rdečo čebulo in kislo smetano in majonejsko oblačenje. Obstaja nekaj kapre in limoninega soka, da dodate malo svetlosti in ton črnega popra. V celoti, super trdna krompirjeva solata.

VERDICT

Čeprav sta bili obe solati dragoceni kandidati, je Jamie Oliver osvojil zlato. Bila je lahka in popustljiva, popolno začinjena in nas sploh ni vzela začel na tistih krušnih drobtinah. Na našem naslednjem potlucku ne bi obrnili nožev na enega od teh krompirja, ampak Jamieja bomo naredili poletno.

Sledite Delish na Instagramu.