Guy Fieri ne more nikoli povedati ničesar, kar je samo “dobro”. Za njega, če ima nekaj dobrega, je to “rock zvezda”, “pravična”, “homerun”, “kapital-T ponudba” ali “vroča frizbi zabave”. In ne mislite, da njegovi recepti ne dobijo tega posebnega Fieri vocab zdravljenja preveč. Ker očitno delajo. Na srečo zame, ko sem iskal internet za najboljša krila, se je pojavil njegov “Butter Chicken Wing”.

Krila Tiffani Thiessen niso tako pametno poimenovana. Ampak iskreno, koga briga? Nihče ne more biti Guy Fieri, in “Honey-Ginger Chicken Wings” zveni čudno okusno. Prav tako vsakdo prinese pikantno krilo na zabavo, redko vidiš bolj slajšo možnost in morda je to dobra stvar?

Vem, kaj razmišljate. Obe recepti in kuharji sta preveč različni. Kako se lahko primerjamo? Ker ko gre za krila, samo veste. Ljudje imajo zelo močna mnenja o njih, zlasti omako. Vedeli smo, da naši testerji okusa ne bi imeli težav na koncu, da bi razglasili zmagovalca.

sliko

Brandon Bales

GUY’S RECIPE

Guy’s krila pakirajo nekaj večje vročine. V začimbnem rižu je precej količine cajnovega popra, v steklenici pa je polna steklenica vroče omake (po možnosti Crystal, pravi Guy). PLUS, jalapeño. Na koncu je tudi nekaj masla in sokovega limetinega sokovčka, zato je v bistvu spicier, zestier buffalo omaka.

Kar se tiče kril, jih lahko žar ali pečete. Šel sem s slednjim in sledil Guyjevim navodilom za 555 ° 55 minut in bil je malo razočaran; krila nikoli niso postala hrustljava! Temperatura je bila višja. Toda se sprijaznimo s tem. Ko so krila obesili, v resnici to ni pomembno.

sliko

Brandon Bales

TIFFANI’S RECIPE

Načrtuj vnaprej! Ker boste morali Tiffanijevi krili že pred večerom, vidik recepta, ki je samo nadležen, če ste velik procrastinator (kot jaz). Najprej zmehčate skupaj med, sok iz limete, sojino omako, sezamovo olje, ingver, česen in pležke. Večino tega uporabite za čiščenje piščanca čez noč in naslednji dan vržite preostanek v ponev, da naredite lepljivo glazuro, ki bo krtačila na pečeni piščanci.

VERDICT

V smislu hrustljavosti Tiffanijevi krili zmagajo – precej so bolj jasni, deloma zaradi medu in deloma zaradi višje temperature pečice (400 °).

Glede okusa je naš najboljši video producent rekel najboljše. “V tej bitki ni poražencev. Ampak zagotovo je zmagovalec. “In ta zmagovalec je Guy Fieri. Amerika ljubi bivolje krilce, in to so bistveni bivolje 4.0.

Sledite Delish naprej Instagram.