Če v Delishu poznamo eno, je mogoče, da je posnetek Jell-O lahko klasičen AF. Morda sem v mojih šolskih barvah naredil zelene in rumene Dixie Cup (pojdi Ducks!) Za kolesarsko nogometno prtljago, vendar sem v osmih letih zrasel veliko. Zdaj, ko naredim Jell-O posnetke za prijatelje, sem plod sadja v plovilo, ne glede na to, ali to pomeni, da se jagode izlivajo za posnetke daiquirija ali skupljajo lubenica, da bi celotno skorjo pretvorili v posnetek Jell-O.

sliko

Ethan Calabrese

Če želite, da vsi vaši prijatelji obsedujejo nad vami vse poletje, je vse, kar morate storiti, je, da naredite to lupino velikega lubja. Potreben je čas, da nastavite v hladilnik, sicer pa je tako enostavno narediti. Za vsakogar, ki še ni naredil Jell-O, je to odličen uvod. (Ker, res, bi ga morali jesti samo, ko je bil z veliko alkohola napolnjen).

sliko

Ethan Calabrese

Vse kar delate je raztopiti lubenica Jell-O (uporabili smo znamko Jolly Rancher) in želatino v vreli vodi, dodamo vodko in prelijmo mešanico v skorjane skorje lubenic. Naj se ohladijo do trdne, 4 do 5 ur, da so varni, in nato rezina. To se zgodi, ko se čarovnija zgodi, zato se prepričajte, da ste ga rezili pred svojimi prijatelji.

sliko

Ethan Calabrese

Pridobite recept.

Sledite Delish na Instagramu.