Po mojem možu sem grozna, ko sem nalagal pomivalni stroj. Tako slabo sem, da včasih celo preoblikuje plošče in očala, preden teče. Močno se ne strinjam in verjamem, da so moje umazane jedi, ki organizirajo, več kot zadostne. Ta anketa – in nekaj koristnih nasvetov o tem, kako pros bodo to storili – upamo, da bomo razpravljali enkrat za vselej.

Dobra novica: po Consumer Reports, predhodno izpiranje ni potrebno pri večini sodobnih pomivalnih strojev. Prepričajte se, da očistite vse velike kosi hrane, preden se naložite.

sliko

Getty Images

Glavni ključ tukaj: Prepričajte se, da vaše žlice ne gnezdijo! Da bi dobili najboljšo čisto, je treba vilice in žlice položiti z ročaji obrnjeni navzdol in nože z ročaji navzgor, tako da se ne razrežete.

FYI: Les, skupaj z medenino, bronasto in porcelanom z zlatim listom, so na seznamu ne-obremenitve. Če želite, da jih traja, je bolje, da jih perejo.

Večji kuhinjski noži so v skladu s potrošniškimi poročili, vendar manjši morajo biti v redu. Na tej opombi, če imate odprto košarico za srebrnino, se prepričajte, da se noži, vilice in žlice prekrivajo s seboj, da se ne zagozdijo drug z drugim.

Zdi se očitno in z dobrim razlogom: večje predmete bi morale iti na dno. Najbolje je tudi združiti predmete po velikosti – večerne plošče z večerjami, žitne sklede z žitnimi skodelicami itd..

sliko

Getty Images

Pridi ljudje, očala in skodelice gredo na zgornjo polico. Samo poglejte ta priročen diagram.

sliko
SURTESIJA FLICKR UPORABNIK JOECLARK

Navodila Per Smega, ko nalagate jušne plošče in posode za sladico, pustite vrzel med njimi. Ne moremo verjeti, kako je raznolik sistem vseh. Povejte nam več o navadah nakladanja v pomivalnem stroju:

sliko
Getty Images

sliko

Getty Images

Sledite Delish naprej Instagram.