Če res želite, da vaš kuhanje preide na naslednjo stopnjo, morate preizkusiti nekaj sadnih kobob, Te dojenčke ponujajo osvežujoč odmik od vseh sira, ki je zadušil, ocvrto dobroto (in oh, je dobro), ki ga vsi prinesejo na zabavo in – bonus -.

Za vas imamo štiri različice:

 • Piña Colada – Ananas namočen v rumu, nato pa potopljen v kremo s kokosovo kremo in kosmiči s kokosom
 • Zamašena sadna solata – lubenica, dišavnica in melonasta melona v vodki
 • Kokosov melon Bites-Lubenica, dišavnica in medena, namočena v vodki z meto
 • Jagode in šampanjec – Jagode in breskve, polnjene s šampanjcem

  Odlepite - Booze-Infused Fruit - Strawberries and Champagne

  Candace Braun Davison

  Ne glede na to, katero različico boste izbrali, je vse, kar morate storiti, je, da sižete sadje, ga položite v skledo, pokrijte s svojim alkoholom in ga pustite, da sedi v hladilniku 2 do 3 ure. Lahko jih pustite čez noč, vendar pošteno opozorilo: daljše bo jagode, bolj vžigalnik (in patchier) bo dobil barvo, zato bi lahko izgledali malo funky.

  sliko

  Allie Folino

  Piña coladas potrebujejo nekaj dodatnih korakov, preden so pripravljeni deliti s svetom, vendar je to tako. Vredno. To. Pravzaprav, najprej pojdimo skozi te:

  Piña Colada Kabobs

  sliko

  Chelsea Lupkin

  Ananasove kose v rumu namočite vsaj dve uri, nato odcedite sokove in pustite v prahi. Bonus: Pravkar ste naredili ananasa, ki ga je uporabil za prihodnje recepte koktajlov. Ali pa ga lahko samo pecite, ko naredite recept. Tukaj ni nobene presoje. Skewer dva kosi ananasa na zobotrebec, nato pa se pripravite, da bi kokosovo glazuro.

  sliko

  Chelsea Lupkin

  V ločeni posodi izpraznite posodo kokosove kreme. Vrh je trdna in izgleda voščena, vendar ne skrbite, tako naj bi izgledala. Uporabljajte samo trdne snovi, če želite ustvariti več konsistence s stepeno smetano ali uporabiti celotno pločevinko, če želite več glazure, kot smo to storili. Dodajte žlico sladkorja in uporabite električni mešalnik, da ga premagate s srednjo hitrostjo, dokler je ne zgostite – za stepeno smetano, poiščite vrhove; za glazuro bi morala biti bolj podobna palačinkam.

  Potopite vsak kavob na polovico v glazuro, nato ga potopite v kokosove kosmiče. Shranjujte jih v hladilniku, dokler niso pripravljeni služiti. Igrajte Jimmy Buffett na zanki.

  Pridobite recept.

  Šajkana sadna solata

  Odlepite - Boozy Fruit Kabobs - Watermelon Vodka

  Joslyn Blair

  Se spomniš, da je stari trik, kam greš v steklenico vodke v lubenico? Ta različica je prav tako čudovita – in veliko manj grdo. Lahko se držite samo lubenice, vendar vam všeč mavrični učinek, ki ga dobite, ko v mešanico dodate dišavo in medeno.

  Pro tip: Višji urednik Lindsay Funston je predlagal, da uporabite rezalnik za piškote, da bi trim skodel lubenic v popolnoma okrogle kovance. Kobobam daje malo dodatnega krčenja.

  Pridobite recept.

  Bozy Melon ugrizi

  sliko

  Chelsea Lupkin

  Tale vzamejo solato z dodanim sadjem in naredi eno boljšo uporabo balona z melono, da izberete popolnoma okrogle kroglice za prijeten predjed za predjed AF. Prav tako, pritrdite nekaj svežih listov mint v lističih za dodatno flavo flavo.

  Pridobite recept.

  Jagode in šampanjec

  Odlepite - Booze-Infused Fruit - Strawberry, Peach and Champagne Kabobs

  Candace Braun Davison

  Pop steklenico, pokrivajo narezane breskve in jagode v Champagnu, Prosecco ali peneče vino-hej, 5,50 $ steklenica Andre deluje tako kot drage stvari, nato pa jih skewer. To ni veliko lažje kot to.

  Neobvezno dodatek: služi s skledo stepene smetane za potapljanje, če želite, da se ljudje tako prižgejo z veseljem in poskušajo poljubiti po celem obrazu.

  Pridobite recept.

  PIN za poznejšo:

  sliko

  Sledite Delish na Instagramu.