PREBERITE TUKAJ.

Kot urednik hrane, pecim veliko peciva kot vse oblike in velikosti. Nebo visoko ali oblikovano kot krof, ne bojim se potiskati meje peke. Toda ta ogromna čokoladna kolačnica je resnično pretresla mojo kuhinjo. (Ne skrbite, srečni konec in čudno neverjetno torto na vidiku.)

Do nedavnega nisem nikoli naredil želejevega peciva ali jula. Zato sem zamahnila zamisel, da bi nekaj tekla samo pečena in še vedno topla. Toda če se boji, bo položaj le še težji. (Vem, iz mojih številnih neuspešnih poskusov.) Evo, kako to storiti.

Giant Swiss Cake Roll

Jonathan Boulton

Napravi torto. Verjeli ali ne, je ta popolnoma brez glutena. Rad imam moka in se ne bojim, da bi jo uporabljal, toda ta torta je puhasta, saj mi sploh ne pogrešam. Lahka in gobasta tekstura prihajajo iz belih belih beljakovin, ki se zložijo v mešano čokoladno mešanico iz jajčnega rumenjaka. Priprava se bo zdela peneča in čudna, vendar se bo popolnoma izpraznila.

Nato nalijte testo v žele (10 “-x-15”) ponev za pečenje. Ko se vrh torte zdi zelo suh in zobotrebec izstopa čisto, postavite posodo na ohišje za hlajenje in pokrij torto z vlažnimi brisačami 10 minut. Zdi se napačno in čudno, vendar pomaga ohranjati torto vlažno in gibljivo. Z nožem potegnite nož (to je pomembno!), Pokrij torto z voščenim papirjem in ga obrnite na čisto površino. Potem ga zvite, s pomočjo voščenega papirja ali brisač pod njim, da bi dvignili in zvijali torto. (To je isti koncept kot suši mat.) Zaupanje je vaš največji ključ do uspeha.

Giant Swiss Cake Roll

Jonathan Boulton

Hrano želite popolnoma ohladiti, preden ga napolnite s stepeno smetano. Enkrat pri sobni temperaturi se mora enostavno odzvati in (zviti nazaj) zelo hitro. In tudi če se počutite, boste vsekakor pokrili vse skupaj v debelo odejo ganachea. Nihče ne bo vedel. Preprosto bodo preveč zasedeni, kako lepo je in kako neverjetno si.

PIN za poznejšo:

sliko

Sledite Delish naprej Instagram.