PREBERITE TUKAJ.

KUPITE NEKA SKEWERS: palice za pečenje piškotov, 13 dolarjev; amazon.com.

“Bacon tkane s’mores?” Takoj, ko so besede iz mojih usta, sem takoj obžaloval. Bil sem neroden, koncept mi ​​je celo prešel. Odšla si način predaleč, Lauren, Mislil sem. Soba se je neudobno tiha in sodelavci so se vljudno preselili na druge ideje. Predvidevam, da je ideja mrtva. Do naslednjega dne, ko nam je namestnik urednik Lindsay poslal nujno besedilo, ki potrjuje, da so slonovi sesorji dejansko stvar in da moramo streljati slanino tkanje s’mores ASAP. Torej, tukaj smo.

Bacon Weave S'mores

Jonathan Boulton

Ali je noro? Absolutno. Ali je okus dobro? Ja. Ja. Ja. To je vznemirljivo dobro.

Če še nikoli nisi naredil slanine, se pomakneš. Začni zdaj. So dobrodošel dodatek v bistvu vsakemu sendviču, ki se, kot se izkaže, vključuje s’mores. V tem primeru je ideja nesmiselna, a preprosta: zamenjajte graham krekerje s slanino. Tako enostavno.

Bacon Weave S'mores

Jonathan Boulton

Da bi slanina še boljša, potresemo malo malo rjavega sladkorja na vrh pred pečenjem. Izravnava dimnost mesa in karamelizira zunanjo stran, tako da postane sladkarije. Čeprav vas bodo zamikali, ga ne jejte, preden se zmešate in se v igri igra meljena čokolada. Trifecta se spreminja v igro.

PIN za poznejšo:

sliko

Sledite Delish naprej Instagram.